donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentComedy XL in Suriname wordt weer spectaculair

Comedy XL in Suriname wordt weer spectaculair

-

Does Travel & Cadushi Tours

De tweede editie van de grote comedyshow van Suriname Comedy XL, die op 24 december 2017 in Paramaribo plaats vindt, belooft weer een spektakel te worden. Dit meldt organisator Hardocore Entertainment. Het gaat heel goed met de kaartverkoop. Zo zijn de VIP kaarten en de early bird kaarten reeds uitverkocht.

Aan de line-up is er een kleine verandering gepleegd. De Surinaamse komiek Herbert Watson is niet van de partij. De rest is hetzelfde als vorig jaar met uit Nederland: Najib Amhali, Roué Verveer, Rayen Panday, Murth Mossel & Nabil. Uit Suriname zijn dat Clifton W.Braam, Huan “Grantjie” Graanoogst & Pres Juriaantje.

Met Comedy XL maakte Hardcore Entertainment na een afwezigheid van enkele jaren in 2016 een comeback als showorganisator. In Suriname organiseerde het bedrijf onder meer concerten van bekende artiesten als Gentleman, Kassav, Himesh Reshammiya, Atif Aslam en Rahat Fateh Ali Khan. Naast de Comedy XL organiseerde Hardcore Entertainment in juli een groot concert met de populaire Pakistaanse zanger Atif Aslam.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
  1. Wat een achterlijke loser, de comedie spektakel vond sedert mei 2010, waarbij bruine bonen met rijst een geweldige rol had gespeeld en nu bijzonder teleurgesteld zijn die achterlijk achterbanen ndp-ers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES