zo 18 feb 2018 04:08
post thumbnail

Srefidensi Comedy Show in Meervaart Amsterdam

1

Deze maand is het 42 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd en dat wordt groots gevierd! Op zondag 26 november organiseert PUURee weer de jaarlijkse Srefidensi Comedy Show! De line-up bestaat wederom uit fantastische comedians: Jörgen, Murth, Howard, Jetty, Jeffrey, Lucinda, Duncan, Deng Boy en Jeritza.

Ook is er een muzikaal gastoptreden van Cheyenne Toney. De MC van de avond is Humberto Tan, DJ is Shug La Sheedah en de afterparty wordt verzorgd door 2-remember! De deuren gaan om 17:00 uur open en de show begint om 18:00 uur.

Bestel nu uw tickets voor deze memorabele avond via meervaart.nl en kom het samen vieren!

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Er is nog een comedy show die centralers staat in het belang van ons volk en vaderland. Die show is van plee-si-dent bouta en als je daar pienaart dan is het om te huilen 42 jaren onafhankelijkheid en we zijn elk opeen volgend jaar achteruitgegaan behalve toen NPS en VHP samen het land regeerden. Ik ben benieuwd in welke groene clown uniform en sjerp bouta de defilee en taptoe van onze nutteloze cassava boys leger gaat inspecteren.

    vrijdag 17 november 2017 om 06:35 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com