Eigenaar Surinaams reisbureau blijft in de gevangenis

20

PARAMARIBO, 16 nov – De aanhouding van Vinesh K., eigenaar van een reisbureau, blijft overeind. De rechter heeft een verzoek afgewezen om de man in vrijheid te stellen. Vinesh K. zit al enkele weken vast wegens oplichting. Hij heeft geld aangenomen voor tickets die nooit zijn afgegeven.

Volgens het proces-verbaal heeft de ondernemer ruim honderd en veertig duizend dollar, ruim vijftien duizend euro en ruim tachtigduizend Surinaamse dollar (tienduizend euro). Allemaal geld dat hij heeft ontvangen van klanten. Volgens Vinesh K. Heeft hij zich niet schuldig gemaakt aan oplichting. Wel geeft hij toe het geld verduisterd te hebben. Enkele van de klanten waren in de rechtszaal aanwezig.

Met enkele boze uitroepen, gaf ze uiting aan hun woede en frustratie. De zaak is uitgesteld naar februari volgend jaar. Advocaat Murwin Dubois had gevraagd om Vinesh K. voorlopig op vrij voeten te stellen, omdat het uitstel zo lang was. Zijn cliënt zou bereid zijn het geld terug te geven. De ondernemer was er al mee begonnen voordat hij werd gearresteerd. Hij deed dit door geld aan te nemen van nieuwe klanten.


20 REACTIES

 1. Goed dat de oplichters opgepakt worden ,wanneer gaan de moordenaars opgepakt worden,vooral de moordenaar die vrij rondloopt met een geeiste gevangenisstraf van 20 jaar aan zijn broek?Komt die dag nog of gaat de politie alleen achter de oplichters aanhollen?!


  Maak melding

 2. Beste Ray

  Ik kom hier nog niet zo lang maar het enige dat ik van jouw lees is je betoog tegen DDB, dat het een moordenaar is en dat hij moet worden opgepakt. Heb je ook nog iets anders te vertellen of blijf je maar steeds in herhaling vallen?
  Je mag uiteraard je eigen mening hebben maar het wordt wat eentonig op deze manier.


  Maak melding

 3. Oh? Ray is NDP’er? Vandaar dat hij zo afgeeft op DDB, zodat hij zich kan verschuilen daarachter en het niet opvalt dat hij de NDP aanbid hahahahaha

  Maar ja wij van de AIVD houden hem al langer in de gaten uiteraard


  Maak melding

 4. @AIVD
  Ik bewonder jou en weet je waarom ..dat jij zoveel vertrouwen hebt in een moordenaar.Het schijnt dat je baasje,je held bouta de enige is in Suriname die niet gearresteerd kan worden!Hij heeft amnestie,eerlijke mensen hoeven niet om amnestie te bedelen.De man van de reisbureau is opgepakt,hij kan als straf worden opgedragen al het geld terug te betalen aan zijn klanten,kan je baasje de zonen,de broers de vaders die eerder vermoord werden door hem,kan hij ze terug geven aan de families? Suriname is in de greep van een moordenaar en volgens jou moeten wij onze mond houden en geen commentaar leveren omdat jij hem aanbidt.Jij bent geen haar beter dan hem!Zolang je baasje er is tot zolang zal ik de surinamers eraan blijven herinneren wie bouta werkelijk is en dat is …hij is een moordenaar,een couppleger,wapen en coke handelaar!We hebben je held zien poseren met leden van de ‘onderwereld waar hij zelf lid van is,bij het huwelijk tussen 2 onderwereld figurenJe moet zieker zijn dan eerst gedacht werd,jongen hoe kan jij in je kop halen dat ik bouta de moordenaar aanbid?! Je hebt hulp nodig!!


  Maak melding

 5. Ik zou zeggen @Ray:

  Kom uit de kast.

  Ontkenningsfase: Het geeft niks hoor.

  Je geeft je uit als man terwijl je een vrouw bent, dus waarom niet dat je uitgeeft tegen de NDP maar eigenlijk er graag bijhoort.
  Ik denk dat DDB jou niet leuk vindt (wie wel overigens) en je heeft afgewezen en dat je daarom zo afgeeft.


  Maak melding

 6. Ik zou zeggen @Ray:

  Kom uit de kast.

  Ontkenningsfase: Het geeft niks hoor.

  Je geeft je uit als man terwijl je een vrouw bent, dus waarom niet dat je uitgeeft tegen de NDP maar eigenlijk er graag bijhoort.
  Ik denk dat DDB jou niet leuk vindt (wie wel overigens) en je heeft afgewezen en dat je daarom zo afgeeft.


  Maak melding

 7. AIVD’er je bent wel heel erg slecht ingelicht voor een AIVD”er, Ray geeft zich nl. niet uit voor man maar is inderdaad een vrouw, dat heeft ze al verschillende malen kenbaar gemaakt, en dat ze staads terugkomt op het feit dat DDB maar eens veroordeeld moet worden is volledig correct in die schurkenstaat die Suriname onderhand aan het worden is, met die criminelen in de regering, in een normale rechtsstaat had een moordenaar en drugscrimineel allang achter slot en grendel gezeten, maar dat zal er wel moeiljk ingaan bij een NDP troll


  Maak melding

 8. aivd#
  sa ye du na bedreige. no y still…..ba soeku…; dem man tak : takru kari i dji takru piki.
  Dit zijn allemaal geqwalificeerde lui die hier blijkbaar hunnie mening spuien; LAAT DIE MENSEN. A no pipa de hari if san!


  Maak melding

 9. We leven in 2017 . De innovatie is zover dat je in principe voor het boeken van een simpele reis echt geen reisbureau meer nodig hebt.
  Loopt men zodanig achter in Suriname? Wellicht een van de vele redenen voor de regering om zorg te dragen voor een goede internet infrastructuur. Maar vooral aandacht te besteden aan INNOVATIE. zonder te innoveren heb je als natie de wedstrijd op voorhand verloren.


  Maak melding

 10. Dalipi@
  Dit zijn allemaal geqwalificeerde lui die hier blijkbaar hunnie mening spuien; LAAT DIE MENSEN. A no pipa de hari if san!

  Ik weet hoe het was Dalipi@, en weet hoe het nu is
  2 hfl voor een sfl, nu
  dus voor 1 euro 10 suriname dollar, denk daar maar een ’s over na, wat er in tussen tijd allemaal is gebeurd met al die miljarden steun die jullie hebben ontvangen, van die slechte blanken


  Maak melding

 11. Mi no tak nooit ‘slechte blanken’! Wat ik meegaf haco@, zal het jouw herhalen; Mijn groot(moeder) gaf mij voor haar overlijden mee: Witte mensen, zijn slechte mensen; Onmensen. ( Het was slechts een houdvast, waarschuwing naar waarschijnlijk, ervaring en bestudering. Je gaat mij niet vertellen dat wat open en bloot ligt, toch heilig is?!)
  En die “miljarden” kwamen en komen ons, De Surinamers, toe. Denk hier, wat ik deel, goed over na! Wan swit dei
  (Blanken zijn nog geen witten.)


  Maak melding

 12. Jongens dit onderwerpt gaat over verduistering cq oplichting, door een eigenaar van een reisbureau.
  Wat heeft de NDP en Bouta er mee te maken ?
  Om maar te zwijgen over de miljarden ontwikkelings geld
  die Su, van NL heeft gehad ! Niet alle blanken en Zwarten zijn slecht, slechte mensen zijn onder alle rassen dus, men moet niet gaan generaliseren.

  @ Fredyyy

  Niet iederéén is in het bezit van een computer, dus kom niet met je internet gedoe, en by the way niet iederéén kan overweg met een computer.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 13. Blijf bij het onderwerp, het gaat om ene Vikesh. Zou dat een marron zijn??? Hmmm
  Als dat het geval zou zijn had een bepaalde groepering meteen geroepen dat hij neergeknald moest worden, of dat de dader een ndp aanhanger was. Van mij mag hij zijn verdiende loon krijgen, maak niet uit welke afkomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.