Door Surinaamse politie bewaakte cocaïne wordt bakmeel

29
Weer grote partij cocaïne uit Suriname ontdekt in NL

PARAMARIBO, 15 nov – Een deel van een partij in beslag genomen cocaïne is op mysterieuze wijze veranderd in bakmeel. Twee politieagenten van het politiestation te Richelieu, te Commewijne, zijn aangehouden. Maar volgens de Ware Tijd is het niet zo zeker dat de twee schuldig zijn. De coke en de bezitter zijn afgedragen bij het station te Richelieu.

Dit gebeurde vier uren na de aanhouding te Stolkertsijver, ook in Commewijne. De afstand tussen de twee plaatsen is in een half uur afgelegd per auto. Volgens de aangehouden politieagente G.D. is bij de aanhouding van de koerier geen moment een chemische test uitgevoerd. “Wie zegt dat onderweg van Stolkertsijver naar Richelieu niet geknoeid is”, zegt een bron.

De koerier is om ongeveer vier uur in de ochtend aangehouden. De vraag is dan waarom het zo lang duurde eer hij werd afgeleverd. Opmerkelijk is wel dat het vier uur later welk kon. Dat is rond de tijd waarop de meeste winkels opengaan. Nadat de coke en de koerier waren afgeleverd, hadden de twee agenten de taak hem over te brengen naar Paramaribo. Daar is ontdekt dat een deel van het goed vervalst was.

- Advertentie -

29 REACTIES

 1. Politie agente AD, of GD? en RA? Elke krant zegt wat anders.
  Geen chemsche test uitgeverd…wel een chemische test uitgevoerd….elke krant zegt wat anders.

  Die fransman was zeker een warme stokbroden bakker en was vergeten drie pakken meel uit zijn auto te halen voor hij op vakantie ging naar Su en heeft dus nu een nieuwe functie op zijn naam staan: DrugsKoerier!

  Laat ze eerst eens achterhalen of het uberhaupt om drugs ging voordat men mensen gaat opsluiten en hun naam ter grabbel gooit. Jammer en heel erg demotiverend voor de agenten AD?, of GD? of RA?

  Dan toch ook wel weer jammer dat ook WKN er vanuit gaat dat cocaine is verander in bakmeel.

 2. Het is totaal niet bekend of het om cocaine of bakpoeder ging bij de aanhouding. Er is geen test gedaan en er is alleen op vermoedelijke basis een aanhouding verricht.

  Mensen worden zomaar door het slijk gehaald. Waarom kiest een agent er uberhaupt voor om op de post Stolkertsijver te willen zitten? Niemand doet dat, men is gemuteerd er naar toe. Dat beketent dat je eerder “te veel tot last was” van een meerdere of van zaken weet van je meerdere. Dus wordt je gemuteerd naar dit soort posten om je mond te houden of uit rancune. Nog beter is natuurlijk dat men geheel van het toneel verdwijnt. Bijvoorbeeld door bakpoeder.
  Wel jammer van die warme bakker dat hij die pakken meel vergeten was in z’n auto, hij heeft nu een nieuwe functie gekregen: Drugs Koerier.

  Nog erger van WKN dat men er klakkeloos van uitgaat dat het om drugs ging die verwisseld zijn.

  Jammer voor de goede namen van de mensen die er mee gemoeid zijn en dat hun naam door het slijk wordt gehaald.

 3. Als je iets negatiefs zegt over WKN krijg je dit:

  Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

  De Warme Bakker

  Politie agente AD, of GD? en RA? Elke krant zegt wat anders.
  Geen chemsche test uitgeverd…wel een chemische test uitgevoerd….elke krant zegt wat anders.

  Die fransman was zeker een warme stokbroden bakker en was vergeten drie pakken meel uit zijn auto te halen voor hij op vakantie ging naar Su en heeft dus nu een nieuwe functie op zijn naam staan: DrugsKoerier!

  Laat ze eerst eens achterhalen of het uberhaupt om drugs ging voordat men mensen gaat opsluiten en hun naam ter grabbel gooit. Jammer en heel erg demotiverend voor de agenten AD?, of GD? of RA?

  Dan toch ook wel weer jammer dat ook WKN er vanuit gaat dat cocaine is verander in bakmeel.

 4. @ Sjaamie

  Men zegt dat, maar men weet niet of er drugs is onderschept. Men zegt dat er is verwisseld maar men weet het ook niet zeker. Geen fotos van de verpakkingen, geen testen gedaan.

 5. Zolang men de mensen in bescherming neemt zal; er vreemde dingen blijven gebeuren. Gewoon neerknallen man of de oorlog verklaren.

  Is tijd dat men aandacht schenk aan bepaalde leden van de oppositie dat hand en spandiensten verricht t.b.v. het buitenland. Dit Is een niet te onderschatten probleem

 6. Met de aanbeden en vereerde afgod ddb, een onberechte moordenaar, drugsbons en staatskasrover en zijn maffia bende, verworden velen die hem aanhangen een paarse moordenaar, een drugscrimineel en een rover. Net als zoon, zgn stiefzoon en vele oerdomme ndpers. Wo ka.

 7. Het ligt niet aan de krant die feiten zouden veranderen, deze agenten zijn kinderen van inspecteurs die waarschijnlijk ook niet anders deden dan in beslag genomen cocaine in meel toveren…
  Zij hebben het roer overgenomen van hun vader de inspecteurs…

 8. Ra Ra van welke bevolkingsgroep zijn deze agenten……djantar mantar

  De badjaar uit import valt tegen dus

 9. Hahahahahaaaaa…de in beslag genomen cocaine is in bezit van de politie…letterlijk!.
  Is de bakker van coke bread bouta misschien?!Wordt het gebakken in laboratorium Adron of bij bakker coke boss bouta thuis?!

 10. Wie zegt dat die koerier de andere partij niet wilde neppen? Door een deel echt coke en een deel vals bakmeel af te geven? Wat een amateurs bij de politie, je moet toch eerst onderzoeken en verzegelen? Wie wil nou een diender zijn als de zaken zo gaan? Wordt je zelf in t verdachtenbankje geplaatst.

 11. @ Gloria

  SSSSSSStttttt Niet zo hard roepen. Dat willen de mensen hier op WKN niet. Die willen alleen dat er dingen gezegd worden in het negatieve van Su en/of DDB. De waarheid willen ze niet horen.

 12. Hahahaha D B W (naam was te lang om te typen)

  Maar het klopt veel hier wille alleen hun verhaal horen. Ben je niet eens weg ermee.

  Ze zitten in NL en denke dat ze alles weten wat hier gebeurt. Dat kom omdat familie hun zegt dat het heel slecht gaat zodat ze geld gaan sturen en dosen.

  Intussen staan er overal fieles in de stad. Zo slecht gat het in Suriname…auto’s autos autos

 13. Ja mang!! PFFFFF Warme bakker!!! Inderdaad, als mijn kont een oven was, dan hadden deze agenten in Santa Boma elke ochtend om 4 uur verse brood!!

 14. Je schrijft zelf dat het politie apparaat hopeloos is dus kan je dit soort diefstallen toch ook voorstellen of ben je zo bekrompen. Suriname gaat dood en anarchie is begonnen. Straks is het kiezen lange mouw of korte mouw net als in Congo.

 15. Wanneer komt er einde aan corruptie, dectatuur aan Suribabwe. Ik doe een oproep aan de SURINAAMSE volk wordt wakker en maak een einde aan de tijd van PAARSE ROVERS. Net als Robert Magube tijdperk. Red Suriname het is nooit te laat.

 16. wie is nog te vertrouwen in ons land.., laat staan geloven..

  de man/vrouw relatie is al helemaal stuk , paarse bende leden zijn onderling niet te geloven..

  ieder voor zich, naar mate de dood nadert van de lijder, wordt het on overzichtiger te lijken..

  er hangen donkere wolken boven ons land..

 17. Mijn bronnen bevestigingen mijn vermoeden. De Coke ligt opgeslagen in de kelder van het presidentieel paleis. Niks wordt vernietigd. Het is handelswaar van Desi en zijn knechten

 18. Belfort is helemaal een hypocriet.

  Wie heeft er voor gezorgd dat deze hersenloze op de post kon komen van minster?

  In plaats van dankbaarheid…scheldcannonades.

  Herzenlose

 19. is de tijd nu rijp voor het vertrek van de maffia baas moordenaar veroordeelde lijder in binnen/buitenland 11 om 20 jaren eindelijk aangebroken..

  vader zoon klein zoon kweek zoon hoe je het ook wil noemen, de hele familie is besmet aanstekelijk en zit dik in die spul dat coke heet, overal bewijs te leveren..

  alleen het ka volk ziet hét niet in, dus blijft achter zijn lijder zitten, terwijl hij zelf pinaard no ka..

 20. Ndp na wang mpp didibri partij en de oerdomme aanhangers zijn duivelaanbidders in het kwade. Aka.ddb.

 21. Suriname gaat zijn ondergang tegemoet.Al die hersenloze liedens die op bouta hebben gestemd moeten zich DIEP SCHAMEN.

 22. Zo gaat het in Suriname dus is het geen nieuws meer.De leiders in het land hebben de vangst verdeelt iedereen zijn deel.Zo gaat het jaren in mijn land.In het buitenland weten ze dat.Daarom is de controle zo scherp op lading uit Suriname.Ons land wordt schande aangedaan door de leiding gevende.Ook Brunswijk is door die Fransen veroordeelt voor zijn aandeel.Nu loopt hij te janken want hij kan Suriname niet meer uit.

 23. Disi na zuiver san dem bigisma taki: yu poti puspusi luku merki.
  De mens komt snel in de verleiding, het wordt met den dag moeilijk om je medemens te vertrouwen.

  Een crimineel is een label dat je op een ieder zouden kunnen vasthechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.