Srananpoku Gouden Plaat voor Chemelda Dielingen

2
Srananpoku Gouden Plaat voor Chemelda Dielingen

De veel belovende jonge Surinaamse zangeres Chemelda Dielingen (15) heeft van het promotieplatform voor Surinaamse artiesten ‘Sranan Poku’, een Gouden Plaat ontvangen. Dit voor het behalen van meer dan 1 miljoen views op YouTube voor haar medley van haar favoriete songs van Kenny B, Jayh, Jonna Fraser en Badderman

De Sranan Poku Gouden Plaat wordt uitgereikt aan alle Surinaamse artiesten die binnen 3 maanden 1.000.000 views op YouTube behalen. “Ons streven is erop gericht om hiermee meer waardering voor de Surinaamse artiesten te krijgen”, vertelt Phil Tevreden, de grote motor achter het promotieplatform uit Suriname.

De Nederlandse hitproducer Architrackz is enorm onder de indruk van Chemelda’s talent. Hij heeft grote plannen met haar.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.