dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie‘Hira heeft geen besef van Surinaamse cultuur van respect’

‘Hira heeft geen besef van Surinaamse cultuur van respect’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 nov – “In zijn reactie op het standpunt van de eerwaarde bisschop Karel Choennie bewijst Sandew Hira andermaal dat hij geen greintje besef heeft van de Surinaamse cultuur van respect en normen die de toets van oprechtheid kunnen doorstaan.” Dit stelt voorzitter Sunil Oemrawsingh van Stichting 8 december 1982. Sandew Hira (Dew Baboeram) zou de laatste moeten zijn die het hoofd van de rooms-katholieke kerk in Suriname gebrek aan moraal verwijt.

Hira staat immers straffeloosheid voor in plaats van gehoorzaamheid aan geldende normen van respect voor wet en recht. “Voor wie het eerder nog niet duidelijk was, is het nu helder en klaar, Hira wordt ingezet door de verdachten om de rechtsstaat, voor een bordje linzensoep, op een andere manier te ondermijnen dan hun eerdere pogingen”, stelt Oemrawsingh in een persbericht.

Daarom ook wordt het standpunt van Hira verworpen. “De monseigneur is een boegbeeld voor de Surinaamse samenleving en wij tolereren geen enkele aanval van ene Hira op de bisschop”, aldus Oemrawsingh. De nabestaanden van de in 1982 doodgeschoten vijftien mannen “onderwerpen zich aan de onafhankelijke eis van de auditeur-militair en het eerlijk en rechtvaardig vonnis van de Krijgsraad.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
  1. Dat sanew hira moordenaar boven zijn bloedeigen broer kiest is triest!
    Ik geloof dat die man koffers geld heeft ontvangen van opa desi!
    Dit kan u echt niet maken hira!
    Ik neem aan dat u niet 100%in orde bent!


    Maak melding
  2. Deze debiel durft over moraal te praten, en de moraalridder uit te hangen, gelukkig bestaan er ook nog mensen, die deze spychopaat door hebben, dit gezwel heeft zelfs de lef, om bisschop Choennie te betichten, van geen moraal hebben, hoeveel geld moet deze klootzak niet hebben ontvangen, om zijn broer en de bisschop van Suriname,belachelijk te maken.


    Maak melding
  3. Beroepsquerulant lijkt met de dag extremer te worden. Tijd begint te dringen voor de coupeplegers en Hira weet dat ook. Met zijn verdeel en heers tactieken probeert hij angst onder de bevolking en rechtelijke te zaaien. Deze zieke hond moet op elke wijze tegengehouden worden. Deze man is levensgevaarlijk.


    Maak melding
  4. Hira: moeilijke jeugd gehad; zoekt daarom zoveel mogelijk negatieve aandacht.
    In LPI kan hij gratis behandeld worden. Tijd voor nieuwe pilletjes Sandew.


    Maak melding
  5. Sandew B : hoeft niks terug te nemen wat hij allemaal heeft beweerd, het enigste wat hij moet doen is, een stukje touw ( 10 meter) bij HJ de Vrieskopen ! En daarna de hoogste manja boom opzoeken, hij weet wel wat hij moet doen.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. het kan ookdat hira zelf zijn broer heeft laten vermoeden

    daarom ook beweerdt hij dat ddb onschuldug is

    hoeveel heb jij de desbetreffende militairen betaald broeder moordenaar


    Maak melding
  7. Sunil Oemrawsingh
    Probeert de heiligen uit te hangen.

    die het hoofd van de rooms-katholieke kerk in Suriname gebrek aan moraal verwijt. Als dit zo is, wat zou hij dan anders moeten zeggen?

    Sunil neemt mij niet kwalijk, maar je leeft nog steeds in het duister!


    Maak melding
  8. Oma taki, nu pas mi e begrijp a gezegde disie, wang baboen eng seer eng egi ma, brada,sa en famirie gi a aardse slijk. Opa taki, a mang disie na wang sheng gi a heri famirie, no wang enkri respeki a habi gi eng brada sja a didibri baas foe eng kirie. Dit is wat ik bedoel, oma warskow deng granpikien. Wie eenmaal besmet is met het paarse didibri vurus ddb is waarlijk paarsdom verdoemd en dat zijn alle ndper’s. Na wang vervloekte politieke religieuze sekte.


    Maak melding
  9. Ja Ja de “Rooms-Katholieke Kerk” en hun moraal. Het boegbeeld van de samenleving.

    Dat predikten ze toch ook in al die jongens internaten en kindertehuizen? Tot dat na jaaaaaaaaren van misbruik de waarheid ineens wel naar boven kwam.


    Maak melding
  10. Sandew hira?!~Wie neemt deze verrader nog serieus.?!
    Deze gek heeft zijn broer verraden, zijn ouders kan hij zo in de uitverkoop zetten !Nee mang, hij heeft getoond meer sympathie te hebben voor de moordenaar van zijn broer,!
    Zo een verrader als broer wens ik niemand toe!


    Maak melding
  11. @ Sabato Franse

    Ken ik jou, dat jij mij “klootzak” kunt noemen?
    Of is dat jouw niveau van communiceren?

    Ik scheld jou niet uit dus doe dat ook een ander niet. Als je het niet met me eens bent kun je dat ook op een nette manier zeggen.


    Maak melding
  12. Ken ik jou, dat jij mij mag uitschelden?
    Of is dat jouw niveau van communiceren?

    Ik scheld jou niet uit dus doe dat ook een ander niet. Als je het niet met me eens bent kun je dat ook op een nette manier zeggen.


    Maak melding
  13. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

    Djhoetthe Bhaktie Waala

    @ Sabato Franse

    Ken ik jou, dat jij mij “klootzak” kunt noemen?
    Of is dat jouw niveau van communiceren?

    Ik scheld jou niet uit dus doe dat ook een ander niet. Als je het niet met me eens bent kun je dat ook op een nette manier zeggen.


    Maak melding
  14. Je reactie is verstuurd maar moet eerst goedgekeurd worden.

    Djhoetthe Bhaktie Waala

    @ Sabato Franse

    Ken ik jou, dat jij mij “kl**tzak” kunt noemen?
    Of is dat jouw niveau van communiceren?

    Ik scheld jou niet uit dus doe dat ook een ander niet. Als je het niet met me eens bent kun je dat ook op een nette manier zeggen.


    Maak melding
  15. deze hira moet oppassen, dat hij door een paarse lid wordt ” op de vlucht dood geschoten ” dan is het goed voorbij..

    niemand is binnen die orgaan te vertrouwen, nu het heet wordt onder de voeten..

    let wel, we gaan vervelende tijden tegemoet..


    Maak melding
  16. Die zak verdient een grote stok. Ik denk dat de destructie in mans capaciteit en intellect is toegeslagen. Onherstelbare schade. Wat een idioot en imbeciel is die Hira. In mijn hele leven heb ik nog nooit zo domme idioot gezien. Wat een kruiwagen? Een kruiwagen, een vehikel om de leugen te propageren. intellect nul komma nul.


    Maak melding
  17. Suriname moet niet van de ingehuurde INFILTRANT Sandew verwachten, dat hij beschikt over moraal of over waarden of normen !

    Zijn doel en dat van de Massamoord-plegers is de Sranan Rechtsstaat en de Rechterlijke Macht te saboteren en uit te schakelen !

    Daarom schermt de NIET-jurist Sandew, met termen als “slachtoffers van Politiek Geweld” en vergeet dat er (in tegenstelling tot de periode van de binnenlandse oorlog) in Paramaribo GEEN OORLOG heerste ten tijde van de 8 December-massamoord !

    In Onze Democratie (met Onze Grondwet, met de Mensenrechtenverdragen), is geen plaats voor massamoord op Ongewapende en Onschuldige staatsburgers !

    Daders van meervoudige MOORD worden gewoon door de Rechterlijke Macht GESTRAFT !

    Opperrechter Sandew, het wordt tijd dat u leest en begrijpt wat in onze Sranan GRONDWET is vastgelegd over Grondrechten en bevoegdheden van de Onafhankelijke Rechterlijke Macht !!!!!

    PS : STOP DE PAARSE SLAVERNIJ !

    Nadat Paars, Sranan financieel-economisch FAILLIET heeft gemaakt door wanbeleid, trachten de Paarse Machthebbers nu ook de Surinaamse Rechtsstaat te vernietigen !


    Maak melding
  18. hirwa, ga ook naar de Nederlandse regering pleiten voor vrijspraak van je maatje.,,.

    dan zal je van een koude kermis thuis komen..,,

    daar moet hij 11 jaren zitten, laat hij maar de oversteek doen jou koe..

    in s m e zijn zijn dagen geteld, zelf Belly laat hem niet heel meer.

    hij moest haast over kop het poppenkast huis verlaten, kon de waarheid niet aanhoren,

    niet één van zijn 26 ondergeschikten ”” ja knikkers ”” hebben het voor hem opgenomen..

    hij liep weg met de start tussen zijn ballen als hij die nog heeft..

    vraag is,, komt hij ooit terug in het poppenkast en wat gaat hij dan doen/zeggen..

    beter is, voor eeuwig weg blijven laat adhin ashwin het vuile werk maar opknappen, spoedig mogelijk nieuwe verkiezing uitschrijven..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES