Minder toestellen Surinam Airways op regionale routes

16

PARAMARIBO, 13 nov – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, brengt het aantal toestellen op regionale routes terug. In plaats van drie zullen nu twee Boeing 737-200 vliegtuigen worden ingezet.Het scheelt wat betreft de uitgaven. Toch zal de dienstverlening er niet onder lijden.

Anders dan de vorige directie, acht de huidige twee toestellen ruim voldoende. “We hebben gemerkt dat we het ook met twee machines kunnen doen. Volgens onze huidige berekeningen zouden wij het ook bij eventuele vertragingen hiermee redden”, zegt SLM-directeur Robbi Lachmising tegenover de Ware Tijd. Sinds kort wordt weer gevolgen op Guyana en de Verenigde Staten van Amerika.

Er zijn ook plannen om te vliegen naar Cuba. Het vliegbedrijf wil investeren in zuinigere machines. “Tegen maart/april zal de SLM een eigen 737-700 in bedrijf kunnen brengen voor de komende zeven tot acht jaar”, aldus Lachmising. Wat de Mid-Atlantische route betreft, moeten nog wat besluiten vallen. Op termijn zal de Airbus A340 worden vervangen. Gedacht wordt aan een Boeing 787 Dreamliner.


16 REACTIES

 1. De meeste reacties op dit net komen zeker uit een bepaalde groep personen in Nederland. deze zijn super negatief georiënteerd Waterkant net begint te lijken op ondro wojo/bakawowoyo.


  Maak melding

 2. Allemaal smoesjes van mensen die geen idee hebben hoe failliet SLM is.

  Een dreamliner kost even veel als de 25% van de Surinaamse begroting of wel even veel als de salarispost voor alle Ambtenaren


  Maak melding

 3. Slm doen tiental jaren met toestel die afgeschreven zijn,mag een keer iets behoorlijk vliegtuig van deze tijd!!!…ik juicht toe zo’n toestel zou niet om de haverklap uitvallen door technischestoring.


  Maak melding

 4. De werklozen stijgt gestadig in Nederland waardoor de mensen zich verveelt en gaan over tot het pesten van anderen. Tot nu toe mogen zij van geluk spreken dat Geert Wilders geen premier is. Maar dit komt nog en is het gedaan met die allochtone steun trekkers. Deze hebben altijd een rede om hun niks doen goed te praten. Ze zijn nu aan voeten en handen gebonden, want de inwisselplicht kunnen zij niet opbrengen. Dus de SLM is genoodzaakt om zich aan te passen.

  Ze leven beneden de armoede grens en kunnen automatisch niet meer op reis. Dan kan men dit soort kletspraatjes verwachten.

  Rest nog om hun scheid als pindakaas te gebruiken zoals vele blanke Hollanders dit doen.


  Maak melding

 5. Jaarlijks gaan er duizenden 70+ blanke vrouwen naar afrikaanse landen om zich te laten verwennen door jonge afrikaanse boys en kinderen. Het word natuurlijk alleen door de media verteld alsof mannen dit alleen doen.
  In NL hebben jonge blanke vrouwelijke hulpverleners veel sex met vluchetlingen in ruil voor sociaal hulp.

  Nu de normale toeristen niet meer naar su komen, is dit een gat in de markt. In coronie kunnen jong krioro boys goed verdienen aan stagiares en 60+ blanke vrouwen. Just be openminded


  Maak melding

 6. Freeway
  Hahaha. Meer distinations meer pasagiers met 33% minder capaciteit. Wie houd hier wie voor de gek????
  ====

  Lachmising wil nog 6 maanden verlenging van zijn contract tot zijn 80ste…. Dus hij verzint van alles om zijn hachje te redden.

  “Anders dan de vorige directie, acht de huidige twee toestellen ruim voldoende. “We hebben gemerkt dat we het ook met twee machines kunnen doen. Volgens onze huidige berekeningen zouden wij het ook bij eventuele vertragingen hiermee redden”, zegt SLM-directeur Robbi Lachmising ”

  Welke berekeningen? Laat die zien dan?

  “We hebben berekend dat we met de helft van de benzine de overkant net halen”…

  Nog nooit zo’n onzinverhaal gehoord.


  Maak melding

 7. Capaciteitsvermindering heeft tot gevolg
  Afname van de directe kosten
  De vaste kosten blijven nagenoeg onveranderd en de personeelskosten veranderen niet, deze zullen absoluut gezien hetzelfde zijn maar relatief t.o.v. de omzet een grote stijging vertonen omdat de omzet zal afnemen a.g.v. minder zitplaatsen (zie henkmolenaar2016 zijn posting).

  Maar misschien kan onze docent econoom RobG het verdedigen dat inleven van capaciteit de winst zal doen toenemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.