Crowdfunding Aankomstfestival ‘De Nieuwe Sint’

0
Crowdfunding Aankomstfestival 'De Nieuwe Sint'

Dit is ‘De Nieuwe Sint’. Overal waar hij komt brengt hij de boodschap van vriendschap, liefde en vrede door middel van het uitdelen van witte en rode rozen en zonder knecht. Hij brengt het feest waar iedereen blij van wordt. Een feest met alleen Sinten en dus zonder rassen en klasse verschil. En op zaterdag 25 november is er een aankomstfestival van deze Sint op het Museumplein. Daar is deze crowdfunding campagne voor gestart en jij kunt helpen!

Met het geld gaat de stichting Me and the People een aankomst realiseren met een boot en een brassband en mede-Sinten (groot en klein) in Sint-kostuum. Fruit, snoep, mijters, ballonnen en rode en witte rozen zullen in overvloed worden uitgedeeld. De weg vervolgt zich met een koets met 2 paarden waarin de kinderen afgewisseld als koningen en koninginnen worden vervoerd. Uiteindelijk komen ze aan bij het festivalterrein waar een grote tent staat met een laag podium zodat de kinderen vrij daarin rond kunnen bewegen en er zullen springkussens zijn.

Er zullen optredens plaatsvinden van vertellers, goochelaars, zangers, De Nieuwe Sint met band, dj’s, rappers, spoken-word en andere artiesten. Daarvoor is een geluidsinstallatie nodig. Er zullen marktkramen zijn voor ondernemers en achter het gedeelte waar mensen kunnen staan zullen verhoogde tribunes worden gebouwd zodat mensen kunnen zitten. “We maken er met z’n allen een geweldig feest van waarmee we Nederland voorgoed positief beïnvloeden” aldus de stichting.

De Nieuwe Sint heeft nog enkele dagen te gaan en hulp nodig van donateurs om het streefbedrag te behalen. Doneren kan voor 25 november a.s. via deze pagina.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.