zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGiving Back kookmiddag voor 60+ ouderen in Den Haag

Giving Back kookmiddag voor 60+ ouderen in Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 26 november organiseert het Suriname Festival i.s.m Haagse organisaties voor de tweede keer een grandioze Giving Back kookmiddag voor 60+ ouderen in De Uithof te Den Haag. Het wordt een op en top door ondernemers verzorgde kookmiddag, met bijzondere muzikale omlijsting.

“Na het grote succes van de kookmiddag afgelopen jaar tijdens het Suriname Festival, smaakte het naar meer. Als initiatiefnemer en jonge ondernemer in Den Haag vindt ik het meer dan een morele plicht om wat terug doen voor onze ouderen. Graag zetten wij op zondag 26 november wederom vele Haagse ouderen in het zonnetje” aldus initiatiefnemer Mairan Sewtahal.

Kom en kook mee, met als doel het bereiden van traditionele gerechten om zodoende de Surinaamse en in het bijzonder de Hindoestaanse keuken in stand te houden. Deze charity activiteit komt mede dankzij ondernemers en vrijwilligers tot stand. Deelname is geheel gratis, aanmelden is daarbij verplicht. Dat kan via telefoon nummer 0634504715 of e-mail: [email protected].

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES