vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentConcert Nick en Simon in Suriname

Concert Nick en Simon in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Nick & Simon zijn momenteel in Suriname voor hun TV programma. Ze zijn speciaal afgereisd naar Suriname waar ze diverse artiesten hebben ontmoet en met wie ze gisteren samen een prachtig concert hebben gegeven. Het goed opgekomen publiek heeft mogen genieten van Nick & Simon die samen hebben opgetreden met Nisha Madaran(FOTO), Benjamin Faja, Pinas Emanuels, Adika en Naks Kaseko.

Mooie combinaties kwamen langs, waaronder de bekende no.1 hit “Steeds Weer” die Nisha Madaran met Nick & Simon ten gehore bracht waarvan ze een hindi fusion opvoerden. Ook het optreden met Naks Kaseko waarmee werd afgesloten bracht het publiek tot een mooi climax. Alle lokale top artiesten die door het Team van Nick en Simon persoonlijk zijn uitgekozen hebben ook hun eigen hitsongs ten gehore gebracht voor het aanwezige publiek.

Opvallend was de gitaar van Nick die in de kleuren van de Surinaamse vlag was geschilderd. Suriname heeft al genoten van dit optreden. Nederland zal nog moeten wachten op de uitzending om van deze succesvolle reis van Nick & Simon te mogen genieten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES