Bachata ster Frank Reyes geeft concert in Suriname

4
Bachata ster Frank Reyes geeft concert in Suriname

Frank Reyes, de koning van de #bachata, bezoekt Suriname voor het geven van een exclusief concert. Dit vindt op 25 november plaats. Het concert wordt niet gehouden in de Anthony Nesty Sporthal of het Flamboyant Park, waar normaliter shows plaatsvinden, maar in een andere locatie: het TLS terrein.

Frank Reyes staat in de salsa/bachata scene bekend als de koning van de bachata. Deze wereldwijd bekende Dominicaanse superster, is één van de beste bachata artiesten ter wereld en heeft veel hits op Aruba en Curaçao.

Frank Reyes wordt bijgestaan door Los Disiguales. Eén van de grootste reggaeton formaties uit Cuba. Ze hebben samengewerkt met artiesten als Pitbull en Daddy Yankee.

Bekijk ook:

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.