Samenwerking Suriname en Marokko

20
Samenwerking Suriname en Marokko

Minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken en haar Marokkaanse collega van Buitenlandse Zaken, Nasser Bourita, hebben vijf overeenkomsten getekend. De ondertekening vond donderdag plaats in Rabat (Marokko). De twee hebben van gedachten gewisseld over een samenwerkingsprogramma voor 2017-2021. Het samenwerkingsprogramma is een roadmap voor een pragmatisch en concreet partnerschap.

Pollack-Beighle gelooft dat de overeenkomsten nieuwe mogelijkheden zullen bieden voor de Zuid-Zuid samenwerking en specifiek op de gebieden: economie, handel, landbouw en visserij, technische en wetenschappelijke opleidingen, diplomatie, toerisme en landbouw.


20 REACTIES

 1. Ai baja, de marrokanen hebben su ontdekt. Deze strontwijf die g aat deze hersenloze idioten ook naar su halen. Hoop dat ze gauw erachter komt wat ze binnen haalt. Ik ben benieuwd en surinamers houden jullie je hart maar vast.


  Maak melding

 2. Als je in de financiële shit zit zie je alles en iedereen als jouw reddende Engel.
  Suriname zit dus zwaar in de Financiële shit, Eigen schuld. Onze regeerders hebben overduidelijk bewezen dat ze niet in staat zijn om goed op onze centen te letten.
  Daarom moeten jullie bij de volgende verkiezingen NIET op onderstaande partijen stemmen:
  De NDP
  BEP
  HVB
  PALU
  Deze klootzaken hebben ervoor gezorgd dat Suriname in de shit terecht is gekomen. Niet meer op deze klootzakken stemmen.


  Maak melding

 3. De buitenlandse korpsen, lees islamitishe, roeren zich; Was het niet jongsleden, een Kosovo, die zich uithuilde jegens Suriname in de oost europese nieuwsbladen; Kan ik mijn een akevietje met Somo herinneren, deze gaf aan; Dat hij Somo in hoogst eigen persoon, en dan moeten wij hier bij toch ff stil staan hoor, door de koning van de saoudi’s, was benaderd, islamitisch oproer te kraaien in mijn geliefd Suriname! Deze had afgewimpeld, dat voor hem geloof slechts voor vrede was.
  Ja de koning van de saoudi’s die nu prins en minister, jan en alleman oppakt in zijn land voor fraude en oproer, wilde in ons land Suriname oproer, destabilisatie veroorzaken.
  Wie gaat hier achteraan, en wijst deze olie koning alsnog terecht? Suriname is klein en telt geen miljoenen inwoners ook geen cashflow; Maar heeft Jahjah, Mij, een zoon geboren en getogen in Paramaribo, Suriname; En deze koning moet maar zijn eigen te raden gaan. Want zijn gouden vliegtuig trap, die al haperde, zal hem echt niet het walhalla inleiden.
  Theo Para, het woord is aan jouw!


  Maak melding

 4. @ Kolibri — Dubbroe

  Jullie hebben alle 2 gelijk, soort zoek soort !
  Ze komen wel achter wat ze binnen halen,en Dubbroe
  dat heb je goed gezien, een nieuwe route voor de dopa !
  Ach ja, een paar 1000 criminelen erbij is geen probleem
  voor Su, het is toch al boeven bende daar.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Alleen maar elkende. Straks bezitten die gasten ziwel de Surinaamse als de Marokkaanse nationaliteit. Richt je op landen in je regio, we hebben geen behoefte aan haatimams


  Maak melding

 6. Suriname is van plan om de wet op de staatsschuld weer te wijzigen. Dit ter bescherming van onze wonderboy Minister Hoefdraad.
  Dit betekent dat er weer massaal geld geleend moet worden .Dit zal zeker gebeuren bij de niet meer bestaande Sovjet Unie en Marokko. De vraag rijst: wat krijgen de Russen en Marokkanen als tegenprestatie?????


  Maak melding

 7. Als de hash lijn vanuit marokko ook gebruikt gaat worden voor cocaine transporten naar Europa zie ik wel een goede samenwerkingsverband.


  Maak melding

 8. Yes. En straks krijgen ze ook de Surinaamse nationaliteit, dwz sneller richting Nederland. En dan die haatimams erbij. Zijn wij in Suriname zo achterlijk? Een mocro heeft schijt aan een Surinamer. Surinaamse moslims zijn niet welkom in de Marokkaanse moskee. Wie halen wij nog meer binnen?


  Maak melding

 9. Yildiz ook zo”n Marokkaanse naam. Heb je zelf voor onderzoek gedaan naar Marokko voordat jij iets tekent.
  Weet jij hoeveel Marokkanen hun heil hebben gezocht in Nederland en er zelfs ook wonen? Volgens de prognoses reizen er dagelijks Marokkanen uren met de auto naar Nederland die daar bij families gaan wonen en ook voor medische zorg en de armoede ontlopen? Marokko is ook niet het land van melk en honing net als Suriname.Het is bekend dat Marokkanen niet schromen voor geweld etc.
  Weet jij hoeveel Surinamers de afrekening zijn geweest in het criminele circuit van de Marokkanen.


  Maak melding

 10. Hopelijk hoeven wij niet met z’n allen op een kleedje met onze kont in de lucht, scheten laten tijdens het bidden van de Koran.
  Wat bezielt Yldiz, dit gedrog zit steeds met pen en papier in haar handen en tekent van alles en nog wat.Geweldig bent je niet hopelijk spreek en versta je Arabisch.


  Maak melding

 11. Wat een hoop onzin reacties. Ik hoop dat Suriname juist van Marokko gaat leren hoe je een mooi land kan opbouwen. Zijn jullie wel eens in Marokko geweest ? Ik denk het niet, anders hadden jullie wel anders gesproken. En criminaliteit is over dehele wereld,dat stop je niet en daar draait onze economie ook op. Er zitten Chinezen in ons land waarvan iedere winkel wel van een Chinees is, omdat wij zelf niet zo ondernemend zijn. En de Turken in ons land die alle casino’s bezitten,en al ons goud bezitten de Canadezen die maar 5% hoeven af te dragen en de Brazilianen die helemaal niets afdragen. Waar wij met zn allen goed in zijn, is praten over anderen en zelf niks doen. We hebben een slechte regering,waarom doen we niks dan. Waarom mag KLM alleen op Suriname vliegen,waarom doen we daar niks aan. Er zijn zoveel dingen die we moeten doen in ons mooie land,maar als we zelf niet met oplossingen komen,dan moeten we gewoon lekker zelf onze negatieve mond dicht houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.