Dagopleiding Animal Production and Health Technology

1
nieuwe dagopleiding Animal Production and Health Technology

De nieuwe dagopleiding Animal Production and Health Technology(APHT) is onlangs van start gegaan op het Polytechnisch College Suriname(PTC). Aan deze opleiding nemen zeventien(17) studenten deel, waaronder elf(11) personeelsleden van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij(LVV). Versterking van het veeteeltproductiekader, is één van de randvoorwaarden teneinde de productie, productiviteit, gezondheid en het welzijn van dieren te optimaliseren en te garanderen.


1 REACTIE

  1. Dagopleiding Animal Production gaat vooral ezels produceren voor export want momenteel is er schaarste aan ezels op de wereld en in overschot in vooral de paars gekleurde ezels in Suriname. Mini ster Polak van buza heeft vooral de markt in Marokko in de gaten want daar zijn ezels behalve lastdier ook een naaidier voor de zwaar gefrusteerde arabieren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.