zondag, april 14, 2024
HomeFotoCommissie aan de slag voor Wet Nationale Basiszorgverzekering

Commissie aan de slag voor Wet Nationale Basiszorgverzekering

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken (r) heeft vorige week de ‘Gemengde Interdepartementale Adviescommissie Vaststelling Criteria’, in gevolge artikel 7 van de Wet Nationale Basiszorgverzekering, ingesteld. De commissie heeft als opdracht gekregen voorstellen te doen over de groepen of categorieën van personen die in aanmerking kunnen komen voor gehele of gedeeltelijke premiebetaling door de staat, zoals in de Wet Nationale Basiszorgverzekering (WNB). Daarnaast zal de commissie de criteria en de procedures moeten formuleren voor diegenen die in aanmerking kunnen komen voor premiesubsidie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. Zelfs de meest afgeslankte vorm van de basis zorg gaat deze regering niet kunnen betalen.Dat staat als Anton Paal op de Coroniaanse dijk.
  Boefie heeft al gezegd dat hij niet weet of de salarissen en pensioenen uitbetaald gaat worden volgend jaar.Hij weet niet hoe het plaatje over twee maanden gaat eruit zien.
  De lokale banken hebben geen ruimte meer om leningen te geven en lenen op de buitenlandse markt gaat stroef.Misschien dat Polak wat van de Russen en Marokkanen los peuteren.


  Maak melding
 2. Basiszorg weten zij wel wat dit inhoud?
  Zelf de basiszorg wordt met de voeten betreden. Nederland heeft basiszorg die goed geregeld is. Wat zit er in de basiszorg pakket die nog gevormd/uitgeschreven moet worden in mijn land? Basiszorg een pleister op een wondje?
  Ik benne benieuwd.


  Maak melding
 3. Het is toch bedroevend om te zien, hoe deze criminele regering te werk gaat, alles mislukt met deze mislukkelingen aan het roer, wel allerlei populistische maatregelen invoeren, om het later weer te herzien, en maar het volk blijven misleiden, daar is deze bende meester in.


  Maak melding
 4. @jacobus
  Het moorddadig regime olv Desi gaat het wel tijdelijk kunnen betalen. Het is meer een verkiezingsstunt. Deze moorddadige en drugsveroordeelde regime gaat het met geleend geld uit Rusland, Marokko en Servië betalen.


  Maak melding
 5. Paars verdoemd van bouta didibri vervloekt zijn alle paars verpauperde oerdomme paria’s. Het moordadig militair regiem was sinds 1980 vervloekt en de gehele ndp sinds 1987. Oma nanga opa taki, oerdom zijn alle ndpers, zij zijn de oorzaak van de misdaadvloek didibri bouta sa e mek land en volk ka. Ondertussen schijten en pissen vele oerdomme ndpers samen met hun kinderen en kleinkinderen een paarse ddb buffel om te overleven. Vele paarsdomme jongeren zijn verworden criminelen zoals ddb, zoon en stiefzoon en corrupte paarse companen. Het land is goed, maar het paarsdom volk met als lijdsman doet land en volk lijden. Ndpsma na wang mpp didibri volk, ook die twee awariedomries in dienst van duivel ddb.


  Maak melding
 6. Alles bij deze regering is symbolisch.Je krijgt een zorgkaart in de hand gedrukt.Maar als je bij de arts gaat,moet je uit eigen zak betalen en bij de apotheek moet je ook voor je medicijnen betalen.Als je tenminste wil genezen.
  En op de podia gaat de regering schreeuwen dat ze basiszorg hebben ingevoerd.
  De basiszorg werd in alle haast ingevoerd om Lonnie de wind uit de zeilen te nemen.Door het uitdelen van de sociale zaken kaart door Amafo,begon de Abop een behoorlijke aanhang op te bouwen.En dat in de vijver van de NDP.


  Maak melding
 7. Paars heeft een NEP basiszorgstelsel ingevoerd zonder de LANGJARIGE financiering te regelen en veilig te stellen !

  Vereist zijn efficiente, recente en juiste basisgegevens om zo een stelsel te kunnen uitvoeren ! Dit alles had de Paarse overheid niet op een rij !

  De Belastingdienst faalt en sommige grote bedrijven en kleine zelfstandigen (goudsector) worden om politieke redenen gedeeltelijk/of niet aangeslagen !
  Anders hadden deze belastinggegevens een beter inzicht kunnen verschaffen aan de overheid !

  Ander zorgpunt is dat er TE WEINIG premie-afdracht is, teveel personen zijn ZONDER WERK, als gevolg van het ontbreken van een goed economisch en financieel overheidsbeleid !

  Dit falend overheidsbeleid, plus de haast niet bestreden politieke corruptie, zorgen voor het falen van haast elk nieuw in te voeren stelsel !

  Suriname heeft behoefte aan een totale BELEIDS-WIJZIGING, om het FAILLIETE LAND uit het moeras te trekken !

  De huidige Machthebbers geven NOG STEEDS TE VEEL UIT aan ONPRODUCTIEVE CONSUMPTIE-UITGAVEN !
  STAATSBEGROTING HEEFT GROTE DEKKINGSGATEN en VERDOEZELT HET STAATS-FAILLISSEMENT !

  Nog meer COMMISSIES zullen het falende overheidsbeleid niet kunnen goedmaken, integendeel ! Het zijn afleidings-manoeuvres van de Paarse overheid !


  Maak melding
 8. Werknemers moeten verzekerd zijn via hun werkgevers om de medische kosten te drukken
  Dit moet verplicht worden in onze bananen republiek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES