di 20 feb 2018 14:29
post thumbnail

Owru Yari BakkaNa Party ook in Amsterdam!

0

In Suriname wordt Owru Yari op 31 december overdag groots buiten gevierd! In Nederland is het op dat moment het hartje Winter, dus feesten wij binnen van 14.30u – 21.30u op de enige, echte Owru Yari BakkaNa Party!! En dit jaar behalve in de Maassilo Rotterdam ook in THE BOX Amsterdam!! Super Early Bird tickets voor Amsterdam zijn nu slechts €7,50 dus haal ze vandaag nog via www.bakkana.party. Su op 31 december:

De bekende Surinaamse Owru Yari Bakka’Na© Party, die jaarlijks op oudejaarsdag in de MAASSILO Rotterdam plaats vindt komt dit jaar ook weer naar Amsterdam! In de super mooie locatie The BOX Amsterdam wordt op zondag 31 december 2017 van 14.30u ’s middags tot 21.30u ’s avonds ook op z’n Surinaams afscheid genomen van Owru Yari! Let op: Toegang 18+

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com