Insel Air mag nog niet naar Suriname vliegen

1
Verkoop Insel Air vliegtickets stopgezet in Suriname

PARAMARIBO, 1 nov – Insel Air mag nog niet naar Suriname vliegen. De Curaçaose luchtvaartmaatschappij heeft nog geen toestemming van de Surinaamse luchtvaartautoriteit Casas. Intussen maakt Insel Air wel al bekend dat het per november weer begint met vluchten op Paramaribo. Casas vindt dit voorbarig.

Het bedrijf heeft al een aanvraag met documenten ingediend bij Casas. Maar wanneer de aanvraag wordt afgerond is niet bekend. Brian de Souza, waarnemend directeur van Casas, zegt tegenover de Times of Suriname dat Insel Air moet wachten. Pas als officeel toestemming is verleend kunnen weer diensten worden aangeboden. Zover is het dus niet en Casas kan ook niet aangeven hoe lang het duurt.

Volgens De Souza wordt onder meer nagegaan of Insel Air voldoet aan alle vereisten. Pas na gedegen onderzoek kan eventueel toestemming worden verleend. “Het gaat om het waken over de veiligheid van de passagiers”, aldus De Souza. Insel Air moest begin dit jaar alle vluchten annuleren. De Arubaanse luchtvaartautoriteiten achtten het noodzakelijk alle grote toestellen van Insel Air te inspecteren. Dit na een reeks klachten.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.