Surinam Airways en AK Magazine bundelen de krachten

4
Surinam Airways en AK Magazine bundelen de krachten

Surinam Airways en AK Magazine bundelen de krachten om het ‘branden’ van Surinamers wereldwijd in beweging te houden. Dit doen zij door diverse initiatieven te delen of de positieve boodschap van iedereen die affiniteit heeft met het mooie land Suriname te blijven verspreiden. Dat hebben de twee organisaties gisteren bekend gemaakt.

“Deze en vele samenwerkingen zijn nodig, niet omdat het moet maar omdat het hoort” aldus Denny van Ommeren, General Manager SLM Europe(FOTO). Ricardo Thomas, eigenaar van AK Magazine zegt daarover: “Diverse segmenten tonen de tendens om krachten te bundelen zodat Surinamers zichtbaarder blijven. En nu is zijn Ala Kondre Magazine voor een langere periode verbonden aan Surinam Airways.

In de nieuwste editie van AK Magazine lees je een uitgebreid interview met Van Ommeren.


4 REACTIES

  1. Fijn om Suriname op te nemen in een magazine mijn land is erg mooi, nu de rotte appels achter slot en grendel zien te krijgen dan wordt het land mooier en veiliger voor de toeristen en ingezetenen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.