Nick en Simon naar Suriname voor opnames ‘The Dream’

3
Nick en Simon naar Suriname voor opnames 'The Dream'

Het bekende Nederlandse zangduo Nick en Simon brengt in de periode van 4 tot en met 15 november een bezoek aan Suriname voor opnames van hun televisie programma ‘Nick en Simon, The Dream’, een muzikale roadtrip. In de Tv-serie maakt het duo roadtrips door landen om geïnspireerd te raken door de lokale muziekcultuur. Eerder bezochten ze Zuid-Afrika, Engeland, Zweden en de VS. Nu is Suriname aan de beurt.

Nick en Simon bekend van de hit ‘Steeds Weer’ zijn ook te gast in het populaire Surinaamse televisie praatprogramma ‘Tap A Bankstel;. “Ik zie het als een erkenning om twee top Nederlandse artiesten in mijn programma te hebben. Normaliter benaderen wij mensen, maar zij hebben ons benaderd. Dit wil zeggen dat Tap A Bankstel internationaal ook goed wordt bekeken”, reageert de maker tevens presentator Earl Thijm.

Nick en Simon waren tien jaar geleden ook al in Suriname voor het verzorgen van een optreden op de pier van hotel Torarica.(FOTO/PENN: Nick en Simon toen ze tien jaar geleden op bezoek waren in Suriname)


3 REACTIES

  1. Bouterse kan geen bezoek ontvangen, hij is toch ziek. Bovendien is deze man aan het eind van zijn latijn, Laten jullie hem met rust. Bovendien komen de 2 artiesten niet speciaal voor hem. Suriname is veel meer dan een moordenaar die zich president van ons geliefd Suriname mag noemen, Jammer maar toch waar,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.