zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieHoefdraad: Surinames situatie op korte termijn niet te voorspellen

Hoefdraad: Surinames situatie op korte termijn niet te voorspellen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 okt – De financiële situatie van Suriname op korte termijn is niet te voorspellen. Dit is het beeld dat minister Gilmore Hoefdraad van Financiën gepensioneerde ambtenaren heeft voorgehouden. Volgens de Ware Tijd heeft Hoefdraad hun belangenorganisatie meegedeeld dat hij ‘niet weet wat de financiële situatie over twee maanden zal zijn.”

De Bond Belangenbehartigingen Gepensioneerden uit Overheidsdienst, BBGO, vraagt al maanden om zekerheid. De regering moet haar belofte nakomen dat de gepensioneerden ‘koopkrachtversterking’ zullen krijgen. Volgens afspraak moet de betaling in januari beginnen. Nu zegt Hoefdraad dat hij de betaling ‘niet kan garanderen’. De bond neemt nog even een afwachtende houding aan.

“Als de minister voet bij stuk houdt dat we niets zullen krijgen, zullen we dat eind november voorleggen aan de leden en zij zullen besluiten welke stappen ondernomen zullen worden. We gaan niet accepteren dat we in januari nul cent krijgen”, zegt BBGO-voorzitter Renate Wouden. De koopkrachtversterking gold oorspronkelijk voor actieve ambetnaren. De bond vindt dat de gepensioneerden er ook aanspraak op maken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
 1. Waneer gaat hij iets zinnig vertellen,zoals suriname is Al bankroet. Ndp heeft alles op gemaakt en nu moet jullie meer belasting gaan betalen …mensen geloven graag in sprookje en Boefdraad kan heel mooi vertellen.


  Maak melding
 2. Sang psa?Die man zag niet zo lang geleden een gigantische licht in de tunnel.En waar is dan de verwachte groei van meer dan 1%.
  Het licht was waarschijnlijk een vuurvliegje die vlak voor zijn ogen zat denk ik.En dat licht zag hij heel groot en dacht dat hij in een tunnel was.


  Maak melding
 3. De puinhopen Van 7 Jaar Desie Bouterse

  Conservatief Surinamer

  Regeren Is Vooruit Zien.. Vooruit Denken.. Maar Als Er Een Gast Op Zo Een Ministerie Zit De Heer Hoefdraad.. Die Niet Eens Beschikt Over Zo Een Eigen Schap.. Zegt Het Mij Meer Over De Leider Die Zo Een Dombo Op Zo Een Belangrijk Post gezet Heeft.

  Als Minister Van Financien Ben Jij De Machtigste Man Van Het Land..

  Bij Deze Wil Ik Deze Beste Man Vragen Om Per Direct Af Te Willen Treden.. Mac Donald Hebben Ze mensen Nodig..

  Op Sjouten.


  Maak melding
 4. Renate Wouden.
  U mag geen politiek advies geven aan uw leden, maar u mag wel zeggen dat John een stemadvies heeft voor de gepensioneerden.
  Mijn Stemadvies: Als de regering haar beloftes tegenover de gepensioneerden niet nakomt moeten de gepensioneerden als sanctie in 2020 niet op de NDP stemmen. If joe fier ing in joe sakka, ding moe fier ing in 2020.


  Maak melding
 5. Dit is een zeer duister paars slecht teken aan de wand voor al die oerdomme paars verworden paria’s die lijden door hun eigen oerdomme stemkeuze, leugenaars ddb en bende boeven geloven en vereren, sa e mek deng ka, dee nanga dee. Nog meer misdaad is het gevolg.


  Maak melding
 6. Met Suriname gaat het slecht, maar hoe gaat het met Bouterse? Eind oktober zou hij weer aan het werk gaan.

  Is de toestand van Bouterse misschien de reden dat Hoefdraad geen voorspellingen kan doen? Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren als de leider tot hoger leven geroepen wordt.


  Maak melding
 7. Deze zogenaamde minister met zijn hersenloze kop, waar geen enkel goed functionerende hersencel met een MRI scan te bespeuren is, vraag ik mij stellig af waarom hij niet aftreedt.
  Hij is zelf te dom om te poepen.
  De ouderen die het land al die jaren hebben helpen opbouwen, hun krachten hebben gegeven, worden nu aan de kant gezet, vertrapt en als waardeloos gezien.Hun rechten worden met de voeten betreden zoals zovelen. Boefdraad het is ike ike ike en de rest kan stikken. Er wordt bewust zoveel leed veroorzaakt, dit valt niet met een pen te beschrijven. Grote monden over geld lenen in het buitenland, snoepreisjes,dure auto’s, grote villa’s, noem maar op. Wel jongeman Boefdraad als wij naar je lichamelijke omvang kijken, met namen je grote buik draag jij je pensioen al met je mee.De rest mag gras eten of bedelen op straat. Zo geweldig goed gaat het in mijn land. Je diploma voor zover je die daadwerkelijk heb is sterk verouderd. Advies is de opleiding opnieuw te doen en stage lopen in het buitenland want als iemand van het buitenland houdt dan zijn het de ministers en praten over leningen bij buitenlandse banken. Grootspraak die kant nog wal raakt. Narcistishe kenmerken van een stelletje hersenloze boeven.Dit is puur de oudjes een schop onder hun kont geven. Het zou kunnen dat Boefdraad niet in Su is geboren maar in niemandsland. Onze cultuur wordt steeds verder afgebrokkeld. De ene leugen na de andere. De zwakkeren hebben in Boefdraad zijn ogen geen stem. Öproep aan de bevolking wordt wakker en stem niet op NDP.


  Maak melding
 8. Deze criminele paarse pathologische leugenaar Hoefdraad raakt verstrikt in zijn eigen leugens.

  >>>2017 licht aan het eind van de tunnel…
  >>>er is meer dan voldoende geld in kas…
  >>>crisis is voorbij…
  >>>blablabla…

  en nu dit,…. wat een achterlijk volk om dit allemaal gelaten te laten gebeuren.


  Maak melding
 9. IK zal echt niet vreemd opkijken als hij op een bepaald moment richting gabiang gaat met het verzoek om hem op te vangen , asiel , dus


  Maak melding
 10. Dit is nog veel erger dan ik ooit had kunnen bevroeden.
  Als hij nu had gezegd: lange termijn niet te voorspellen.
  Maar korte termijn hoef je als minister van Financiën niet te voorspellen. Dat is bekend.
  Ik zou mij grote zorgen maken als ik inwoner van SU was. Wat kan dit namelijk betekenen.
  1. De gezondheid van de president is veel slechter dan men maar kan bedenken
  2. De staatskas is leeg
  3. Een combinatie van 1 en 2


  Maak melding
 11. @@Jojo, je hebt groot gelijk. Al die jaren wist deze Boefdraad wel te vertellen hoe goed het gaat in Suriname en ook nog dat er betere tijden aankomen. Nu slikt hij alles weer in.

  ===Ik heb een kort stukje tekst over het feit dat Suriname het niet kan maken om zijn erkenning van Kosovo te herroepen.

  Lees de laatste regels maar hoe men zonder visum naar Suriname kan reizen.

  =Tijdens een persconferentie vandaag in Belgrado heeft Dacic gezegd dat de Surinaamse regering het besluit op 27 oktober heeft genomen en dat een diplomatieke nota daarover op 30 oktober was verzonden naar het Kosovaarse ministerie van Buitenlandse Zaken. Echter heeft het Kosovaarse ministerie van Buitenlandse Zaken in een verklaring laten weten dat het tot nog toe geen officieel document heeft gekregen van Suriname over de herroeping van zijn besluit. Suriname heeft op 22 juli 2016 de Republiek Kosovo officieel erkend als een onafhankelijke en soevereine staat.
  Hij was de 112e natie die dat had gedaan. Vier jaar eerder, in 2012, had Suriname besloten de paspoorten van Kosovo te erkennen en kunnen burgers van Kosovo visumvrij reizen naar Paramaribo.


  Maak melding
 12. Tja, GILMORE, de DRUKKER van MILJARDEN aan

  ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten,

  WEET HET NIET MEER !

  PS : TROOST, OPA D is beter en hervat zijn zware FAILLISSEMENTSWERKZAAMHEDEN !

  NEKS NO FOUT !!! MONNIE DE !!!


  Maak melding
 13. @ Haco

  Onze Econoom, zit met zijn tong diep in zijn baasje hol.
  Zijn baasje heeft zijn ambt vandaag hervat, zo doende.
  Als de oude abtenaren extra moeten krijgen is er niet genoeg om te zuipen bij Ocer !
  Politi(cu´s( ca´s ) spreken nou eenmaal met gespleten tong
  en in Su hebben ze het uitgevonden.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 14. De heren van Paars hebben hun schaapjes op het droge. Nu effe zorgen voor de bandieten van het eerste uur (1980) en tussen nu en 2020 het land op z’n gat verlaten. Wie blijft die zorgt, maar NDP…nooit, never again.


  Maak melding
 15. het wordt tijd, dat de suri/ned niet gaan naar hun geboorte land de komende tijd.
  .
  neem even pauze en op betere tijden…wordt niet fraai de komende tijd.. boefie gaat zeker weg lopen naar omoe obiango samen de met zijn baas..

  het geld is immers al binnen..

  de garantie is verzekerd..


  Maak melding
 16. Ik mis de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Toen waren wij, studenten, zeer vechtlustig en maakten geen grappen. Als je als regering niet deugde werd je geheid afgezet. Waar is die vechtlust gebleven. Die fakkel die toen brandde is nu een nachtkaars geworden. Deze regering vol klootzakken was door ons zeer zeker naar huis gestuurd. Jullie zijn een schande voor onze voorvechters zoals Doedel, De kom en Abaisa. Ook de beroemde studentenleider Glenn Weisz mogen we nooit vergeten.

  En als jullie ban zijn en in de broek doen kunnen jullie ls wraak in 2020 in ieder geval niet stemmen op de volgende Politieke partijen:
  NDP
  BEP
  HVB
  PALU.
  Reden: deze mensen hebben voor uw ellende gezorgd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES