zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit NederlandPartij van Sylvana Simons heet voortaan BIJ1

Partij van Sylvana Simons heet voortaan BIJ1

-

Does Travel - naar Suriname

De politieke partij van Sylvana Simons heet niet langer Artikel 1. Afgelopen weekend lanceerde ze trots de nieuwe naam BIJ1. Simons moest op last van de rechter een nieuwe naam kiezen om mee te kunnen doen aan de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen. De vorige partijnaam, Artikel 1, leek te veel op Art. 1, een onderzoeksinstituut van de Stichting Expertisecentrum Discriminatie (SED).

“Het wachten is lang geweest en heeft van leden, sympathisanten, vrijwilligers en het bestuur van de partij ongelooflijk veel geduld gevraagd. Maar nu is het dan eindelijk zover! Vanaf nu heten wij Bij1”, schreef de partij op Twitter.

Overigens is ook de nieuwe naam al in gebruik: een groep therapeuten in Noord-Holland werken ook onder die naam: Praktijk BIJ1.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Bij-stand zou beter passen bij haar achterban van verongelijkte nietsnutten die denken dat niet gebrek aan ambitie, inzet, opleiding en capaciteiten, maar discriminatie de oorzaak is van hun gebrek aan maatschappelijk succes.
  Sylvana wil de etnische, om geen ander woord te gebruiken, politiek in Nederland invoeren. Er is al genoeg polarisatie, dus wie zit daar op te wachten?


  Maak melding
 2. Sylvana, ik heb met je te doen. Ik hoor en zie je niet meer op radio en tv.

  Je loopt een hoop inkomsten mis.

  Had maar beter nagedacht. En stop nu met sinterklaas en ga je bijv. Focussen op de Surinaamse jeugd.


  Maak melding
 3. Alweer een hoop “gelul” van Surinamers die zelf niets durven te ondernemen !!
  Laat dat mens toch doen wat zij denkt dat goed is !!
  Tenminste zal ze tegengas geven aan “wilders” als deze in de Regering terecht komt of gemeenteraadsverkiezingen wint en Surinamers zal willen deporteren naar Suriname,Afrika,India,China,Indonesie,Antillen !!
  Misschien wordt ze noch President van Onafhankelijke Republiek Marwina in Suriname !!, op verzoek van Lonnie en Bee !


  Maak melding
 4. Ik weet zeker dat wij voldoende intelligente mensen hebben om Nederland te regeren. Laat Sylvana en kuzu ect ect een andere land kiezen om te regeren. Hier moeten wij werken.


  Maak melding
 5. Ze geniet van al de voorzieningen in Nederland en naar het schijnt wordt er goed voor haar gezorgd door Nederland,dus tijd genoeg voor haar om aan nonsens te doen.


  Maak melding
 6. De gelukzoekers zijn op pad om de juiste naam te vinden voor hun clubje. Noemt dit gewoon Partij van de Emigranten, dan houdt het op. Dan weten de allochtonen tenminste op wie zij hun stem moet uitbrengen. Bij 1 of Samen zijn is weer zo een hokje mentaliteit. Wij Surinamers willen het altijd mooier maken dan wat het eigenlijk is.

  Men moet gewoon oppassen met de eendaagse kleuren kuikens zo je wilt gelukzoekers of beter gezegd Machtswellustelingen. Van binnen zijn zij zwart en van buiten proberen ze anderen te misleiden.

  De politieke sfeer/cultuur van de echte Hollanders wordt hierdoor verpest en ondermijnt door de komst van de vreemdelingen. Men had (emotioneel) gedacht dat Rutte een vreemdeling/allochtoon als vice premier zou benoemen. Maar die man heeft z`n hersens gebruikt om geen allochtoon in de regering op te nemen. En voelen zich nu letterlijk en figuurlijk beetgenomen door de verschillende autochtonen politieke partijen. Liever dit dan als majorette te dienen.

  Wat hebben de gasten van de politieke partij Denk al intussen voor hun achterbaan bereikt? Ze zijn doodseenvoudig met persoonlijke belangen bezig en niks anders. De meerderheid bepaald en niet een toevallig gekozen kamerlid. In Nederland is men nu pas of serieus bezig om de wetten aan te passen voor de toekomstige heterogene bevolking of een multicultureel moeras.

  Hoe moeilijk kan het niet voor een Nederlands kind zijn om tegen de sint te zeggen goeie morgen meneer en dit is een van de zovele meningsverschillen tussen een Hollander en een vreemdeling/allochtoon.


  Maak melding
 7. een echte pieter baas bijeenkomst gedoe..

  wie gaat zijn kruisje op deze mensen zetten, wat hebben ze te bieden aan de samen leving, wat voor kundigheid bezitten ze..

  stelletje steun trekkers..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES