Caribbean Combo start nieuwe tour in Bijlmer Parktheater

0
Caribbean Combo start nieuwe tour in Bijlmer Parktheater

Ze zijn terug! Na vijf jaar keert Caribbean Combo terug met een gloednieuwe show. De allereerste voorstelling van deze theatertour is op maandag 16 april in het Bijlmer Parktheater. De kaartverkoop gaat van start op dinsdag 31 oktober om 10.00 uur. Dus zorg dat je er als de kippen bij bent!

Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wil adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man.

Kortom ze gaan het weer brengen. Met ‘ZE ZIJN TERUG!’ gaan Jandino, Roué, Murth en Howard de theaters weer op z’n kop zetten met hun eigen exclusieve mix van standup comedy, theater, muziek en dans. Theaters worden op hun kop gezet. Na de voorstelling in het Bijlmer Parktheater vervolgt Caribbean Combo de tour langs andere theaters in Nederland.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.