woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAward voor 70-jarige promotor Glenn 'Pico' Pigot

Award voor 70-jarige promotor Glenn ‘Pico’ Pigot

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen weekend werd Glenn ‘Pico’ Pigot op zijn verjaardag door Edgar ‘Bugru’ Burgos van Trafassi in het zonnetje gezet. Pigot(l) die zijn 70-ste geboortedag vierde, is al méér dan 30 jaar promotor van Surinaamse- en Antilliaanse bands. Vandaar dat de voorzanger van Trafassi(r) hem wilde bedanken. Dit deed hij met een speciale Award voor dank voor meer dan 30 jaar inzet en pionierschap. Of zoals Bugru zelf aangaf: ‘Pico-Pionier-Pigot’: 🇸🇷gran tangi; 🇨🇼masha masha danki🇦🇼; 🇾🇪bedankt!

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES