zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAllerlaatste kans om show Clifton Braam te zien!

Allerlaatste kans om show Clifton Braam te zien!

-

Does Travel - naar Suriname

De uit Suriname afkomstige comedian Clifton Braam heeft de hele maand oktober door Nederland getoerd met zijn voorstelling ‘Twee landen, één liefde’. Morgen, dinsdag 31 oktober, sluit hij zijn succesvolle toer af in de Rijswijkse Schouwburg. Het is de allerlaatste kans om deze show over de verschillen tussen Surinamers en Nederlanders te zien!

In de voorstelling ‘Twee landen, één liefde’ legt Clifton Braam op cabareteske wijze de verschillen bloot tussen de Surinamers en Nederlanders zoals hij die door de jaren heen heeft ervaren. Maar… tegelijkertijd zijn er ook duidelijke overeenkomsten. Wat is het verschil in denken…in leven…genieten en…praten. Wat gebeurt er als de ‘Nederlander’ zich als ‘Surinamer’ gaat gedragen en omgekeerd?

Als je al deze elementen op humoristische wijze de revue laat passeren kom je wellicht tot de slotsom dat er mogelijk meer overeenkomsten zijn dan verschillen. Een programma vol hilarische maar toch ook serieuze ontdekkingen…. Maar bovenal en vooral verrassend herkenbaar voor iedereen.

Laatste show: Twee landen, één liefde
Dinsdag 31 oktober 2017
Grote zaal Rijswijkse Schouwburg
Aanvang 20.15u

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES