Expositie in Suriname over transgenders

18
Expositie in Suriname over transgenders

De expo getiteld ‘ME’ is donderdagavond geopend in Fort Zeelandia en presenteert een gevarieerde serie van transgenders en Suriname en Europa. Elk portret bevat drie beelden van dezelfde persoon: 1. Vóór de transformatie; 2. Na de transformatie; 3. Het droomuiterlijk van de transgender. De expo is een steun voor de LBGT-gemeenschap die zich maar moeizaam aansluiting kan vinden in de Surinaamse maatschappij.


18 REACTIES

 1. Dat is een geweldige foto!
  Van wit naar zwart of van zwart naar wit. Het komt op mij over dat je als transgender niet alleen van geslacht maar ook van kleur kan veranderen. Begrijp ik die foto niet of is het een foute foto.
  Trouwens ik heb een verhaal over mij en een mooie zwarte Surinaamse transgender. Ik dacht dat het een vrouw was. Dat verhaal is te pikant dus vertel ik het niet. Wat ik wel kan zeggen is dat ik in mijn jonge jaren seksueel erg groen was. Ik hoop dat er nu en op een deskundige manier iets aan seksuele voorlichting in Suriname wordt gedaan.


  Maak melding

 2. De volkspresident vindt ze toch ook leuke jongens.Erkenning zal niet lang op zich laten wachten tenzij de pikin ingi boi het gras van onderen gaat zien groeien op heel korte termijn.


  Maak melding

 3. Dit soort exposities zou, zeker voor alle scholieren, een verplicht bezoek moeten zijn. Vooraf op de school dit onderwerp bespreken en dan een bezoek brengen aan de expositie. En terug op school een nabeschouwing houden.

  Transgenders zijn mensen die er niet om gevraagd hebben om als transgender geboren te worden. Maar zij hebben, net als andere mensen, ook recht op een normaal leven. En als daar een of meerdere operaties voor nodig zijn, dan mag niemand ze dat, om wat voor reden dan ook, beletten.

  En voor alle moralisten en religieus geïndoctrineerde zielen:
  “Doe wel en zie niet om”.


  Maak melding

 4. Wereldwijd is het moreel verval kenmerkend voor de eindtijd. Wat goed is zien vele idioten als slecht, wat slecht is en verderfelijk zien zij als goed en vooruitgang. Ook zo vele oerdomme paars verworden vereerders van de misdadiger ddb op wie ze hun ijdele hoop hebben gevestigd dat een moordenaar rust en voorspoed zal brengen. Al bij al is alles wat tegen de natuur is verwerpelijk. Wee al die idioten die tegen natuurlijk willen leven. Ze verdienen de verwerpelijke misleiding in hart en nieren. Ma kut zeg het deze pervers bezeten zombies niet.


  Maak melding

 5. Alles wat tegen natuurlijk is, is verwerpelijk, net zoals leugen en onrecht. Na zieki sma e dreng deng slechte geaardheid wereldwijd op en sam sa keur deng wet disie bunm na ooktoe ziekie sma. Dat zijn vele valse religieuze misleiders en politici op ndpers hun hoop hebben gesteld.


  Maak melding

 6. Wat een negativiteit over deze mensen.
  Persoonlijk vind ik een man die zich laat besnijden uit (nutteloze) religieuze overtuiging erger dan iemand die zich laat opereren om goed in z’n vel te kunnen zitten.


  Maak melding

 7. Dit soort ingebouwde mensen horen niet de bestaan. hoe kijken kinderen om dat een vrouw een mannelijke geslachtsdeel heeft? Transgenders moeten maar leven hoe je geboren bent en leren accepteren.


  Maak melding

 8. Grietjebie scholieren naar dit soort exposities brengen…. kinderboekenfestival word geen succes maar je wil dit aan jongeren introduceren. Alleen maar strond schrijf je hier.Heb je het slagingpercentage gezien overschrijd dat 60 procent is dat een punt van orde betekent dit morgen voortplanting of einde van de mensheid die jij het overal promoot. Hoeveel succesvolle gay relaties zyn er jullie zijn allemaal depresief en bieden jullie zelfs de hele dag goedkoop aan. Hou je stom advies voor jezelf je leest toch ook wat je schrijft en voordat je het verstuurd stuk onbenul.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.