zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRoué Verveer maakt presentatiedebuut bij SBS6

Roué Verveer maakt presentatiedebuut bij SBS6

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond is Roué Verveer op SBS6 te zien, als presentator van zijn eerste TV-programma genaamd ‘Happy Hour’. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten vanuit de hele wereld. “Het is de erste keer presenteren op TV. Het is spannend maar volgens mij is het goed gelukt. Dus je moet kijken naar ‘Happy Hour’, het gezelligste uurtje van de week” aldus de in Suriname geboren Verveer op Facebook.

Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een ongedwongen en grappige manier bij elkaar komt. ‘Happy Hour’ wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is vanaf donderdag 26 oktober wekelijks om 20.30u te zien bij SBS6.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES