zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment Extra shows Peper en Zuur in R'dam en A'dam

[VIDEO] Extra shows Peper en Zuur in R’dam en A’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Na het grote succes van ‘Zit Mooi’ komen Roué, Rayen, Ronny, Eric en Murth volgende maand terug in het theater met het Surinaamse comedy-toneelstuk ‘Peper en Zuur’. De avondvoorstelling in Rotterdam, op zondag 19 november in het Nieuwe Luxor Theater, is uitverkocht. Vandaar dat er een extra show in Rotterdam is ingelast op zondag 19 november om 14.30u. Ook in Amsterdam is er op zondag 5 november een extra show in de middag.

Het wordt een heerlijke show, vers bereid, met alle ingrediënten voor een hilarische en onvergetelijke avond. Twee dingen zijn zeker: ‘Peper en Zuur’ is een traktatie voor iedereen die van lachen houdt en… a san o BOSSSS!! Wees er snel bij, koop je kaart en kom genieten!

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES