Lancering boek ‘Suriname Beken(d)t deel 2’ in Suriname

0
Lancering boek 'Suriname Beken(d)t deel 2' in Suriname

Op zondag 15 oktober vond de succesvolle lancering plaats van het tweede deel van het boek ‘Suriname Beken(d)t’ van fotograaf Raúl Neijhorst. Dit gebeurde in een vol Tropenmuseum te Amsterdam. Op zondag 29 oktober a.s. is de officiële launch in Suriname. Deze vindt plaats in het Jacana Amazon Wellness Resort te Zorg en Hoop.

De launch in het Tropenmuseum werd aan elkaar gepraat door Jörgen Raymann. Aanwezig waren sterren uit het eerste en tweede boek van Raul Neijhorst, pers en andere genodigden. Gespot zijn o.a.: Gerda Havertong, Howard Komproe, Bryan Muntslag, Nelli Cooman, Tanja Jadnanansing, Sigi Lens, Sergio IJssel, Tony Scott, Thea Doelwijt en Melaica Tuinfort.

Omdat het een boek is voor en door Surinamers, wordt het boek ook in Suriname gelanceerd. Dit zal plaatsvinden, komend weekend op zondag 29 oktober 2017 om 19:00 te Jacana. De toegang is vrij, maar plaatsen beperkt. Aanmelden voor aanwezigheid kan door een email te sturen naar de fotograaf -> raul@neijhorst.nl.(FOTO: Philip LongJoy)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.