Verhoogde controles op handelszaken in Suriname

5
Verhoogde controles op handelszaken in Suriname

De bestuursdienst van Paramaribo Noordoost is samen met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, de Economische Controle Dienst, gestart met verhoogde controles op handelszaken in Suriname. Drie supermarkten, een bar-restaurant en één hotel-restaurant zijn in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust gesloten voor het overtreden van meerdere wetten. De ongeregeldheden variëren van winkelpersoneel zonder een keuringscertificaat en goederen zonder etiket, tot gecontamineerd voedsel, illegale sigaretten en alcoholische dranken.


5 REACTIES

 1. Wanneer gaan ze de hoerententen in de buurten sluiten. De eerste die ze moeten aanpakken is die braziliaanse hoerentent op de hoek van schietbaanweg en princessenstraat. Deze zaak is een vloek voor de buurt, overlast van drugsdealers, hoeren, wildplassers, straat geblokkeerd voor doorgaand verkeer, kinderen die naar school moeten lopen langs deze hoerentent. Al hun vergunningen hebben ze gekocht van corrupute ambtenaren.


  Maak melding

 2. Hygiënische bereiding van voedingsmiddelen wordt niet zo nauw genomen in mijn tropisch landje. Ik kocht een saoto soep na een paar happen te hebben genomen ontdekte ik een grote kakkerlak in mijn soep. Vorige week dacht ik een lekkere roti te hebben gekocht nam het mee naar huis om te eten bleek het vlees bedorven te zijn, de slijm droop er vanaf. Dit is mensen bewust ziek laten worden. Gelukkig heb ik geen voedselvergiftiging opgelopen. Mensen pas op met wat en waar je iets koopt. Zo wordt je ook de andere wereld ingeholpen. De ervaring leert dat je niet klakkeloos eten moet kopen. Het wordt hoogtijd dat er strenger wordt opgetreden. Inspectie van de keukens niet alleen in restaurant,Waroeng,
  maar ook de straathandel. Steekproeven nemen of verkoop waar inbeslag nemen. Er worden veel kankerverwekkende stoffen gebruikt waar mensen zich niet bewust van zijn. Bekende E stoffen die gevaarlijk zijn in je voeding. Ook Vitsien,Adjinomoto kunnen hartklachten veroorzaken. Weet wat je eet.Smaakversterkers mensen pas op.


  Maak melding

 3. Waarom geen verhoogde financiele controle bij de gehele overheid? De stank en smerigheden zou men tot in de buurlanden ruiken. Zo overheid, zo burgers. Zo leider, zo ,volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.