Film Sing Song wordt deze week in Suriname vertoond

1
In Suriname opgenomen film Sing Song wint grote prijs in Chicago

De muzikale komedie ‘Sing Song’ wordt vanaf 26 oktober ook in Suriname in de TBL Cinemas vertoond. Stichting The Backlot, coproducent en uitvoerend producent is trots. Niet alleen voor de vertoning in Suriname, maar vanwege het feit dat de film voor 90% is opgenomen in Suriname en de cast en crew voor respectievelijk 75% en 90% uit Surinamers bestaat.

‘Sing Song’ is het muzikale avontuur van de 16-jarige Surinaamse Jasmine die samen met gitarist Stijn vanuit Nederland naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, waar de winnaar mag optreden met Kenny B. Maar ze heeft een dubbele agenda; ze wil haar moeder, die ze sinds haar vertrek uit Suriname niet meer gezien heeft, weer terug vinden.

De film is in juli van dit jaar in de Nederlandse bioscopen vertoond en draait nog steeds in Art House theaters.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.