Hoofd Surinaams OM: verdachten bereidden terreuracties voor

13
Korps Politie Suriname vindt drugs tijdens invallen

PARAMARIBO, 21 okt – De twee Nederlanders die zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van terrorisme, zijn wel degelijk illegaal bezig geweest. Dit zegt procureur-generaal Roy Baidjnath Panday tegen ATV. De twee mannen, R.A. en N.I. hebben al twee achtereenvolgende keren moeten aanhoren dat hun aanhouding is verlengd. Dat heeft de onderzoeksrechter beslist. Baidjnath Panday vindt het terecht.

Het is ook waarom de twee lange tijd niet in contact mochten komen met familie of hun advocaten. Het contact is er intussen wel. Maar de vervolging houdt nog immer de lippen stijf op elkaar. Advocaat Raoul Lobo zegt tegenover de Times of Suriname dat hij alleen de processen verbaal in handen heeft. Het betreft de verslagen van het politieverhoor. Zelf ontkennen de twee heren ook maar iets te maken te hebben met terrorisme.

Buiten wordt beweerd dat R.A. en N.I. een aanslag voorbereidden op een buitenlandse diplomatieke post in Suriname. R.A. en N.I.zeggen daar niets van af te weten. Ook de officiële aantijging van ‘deelname aan een organisatie die het oogmerk heeft terroristische misdrijven te plegen’ komt hen onterecht voor. In radicale ideeën kan het duo zich evenmin terugvinden, zegt Lobo.


13 REACTIES

 1. Kornuiten van Dino, ik heb bewijs. Het land moest gedestabiliseerd worden om de noodtoestand af te kunnen kondigen. Gelukkig is de PG sterk genaamd genoeg om stand te houden. Nog een maand en dan gaan we Firma List en bedrog op Ten top meemaken. Mark my words, ook jij Boy, levend op onze vlaai. Kruip waar je niet gaan kan🍤


  Maak melding

 2. Afleidingsmanoeuvre. Dit wordt wat men noemt een echoleugen. als de leugen niet klopt zal hij nog harder terugkeren naar de veroorzakers hiervan. Denk aan de echoklik van de heer Boersma. De heer Boersma werd achteraf het grote slachtoffer van zijn eigen klik. Ik ben dus benieuwd wie deze klik heeft gelanceerd. let op jongen. hij komt terug.


  Maak melding

 3. Allemaal poppenkast van Desi en de knecht idioot badjbath
  Desi wil met deze actie zijn zoon terug als compensatie bij de amerikanen. Ook wil de killer acceptatie van de usa


  Maak melding

 4. Ik kan de houding van het O.M. goed begrijpen omdat deze gasten levensgevaarlijk kunnen zijn. Het is al vele keren voorgekomen dat deze soldaten van Allah zich opblazen in grote massa’s mensen om hen heen. Ze willen graag 72 maagden ontmoeten in de hemel om hen te ontmaagden. Deze figuren houden niet van vrouwen die door andere mannen ontmaagd zijn. Ze willen vers, onbeschadigd vlees.


  Maak melding

 5. Waar blijft die andere hoofdverdachte. Die zou toch opnieuw voor t gerecht KOME op 20 oktober ? of verstaan ze in suribai onder gerecht dingen zoals, bami nasi, bloedworst en bere ?

  rechters , advocaten in suribai is soso comedy show


  Maak melding

 6. Micha 3

  Micha beschuldigt de leiders van het volk
  1 Micha zegt: Luister, leiders van het volk Israël ( Suriname). Jullie zouden toch moeten weten wat eerlijk en rechtvaardig is? 2 Maar jullie haten het goede en houden van het kwaad. Jullie nemen de mensen alles af. 3 Jullie worden rijk van mijn volk. Zoals je een dier de huid afstroopt, de botten breekt en de stukken vlees in de kookpot stopt, zo doen jullie met de mensen. Er blijft niets van hen over. 4 Als jullie in die tijd de Heer om hulp roepen, zal Hij jullie niet antwoorden. Hij zal zich voor jullie verbergen, omdat jullie zulke slechte dingen doen.
  5 Dit zegt de Heer tegen de profeten ( Meyje, Misika, Dodje)die mijn volk bedriegen: zolang ze te eten krijgen, profeteren ze vrede. Maar tegen mensen die hun niets geven, roepen ze de oorlog uit. 6 Omdat jullie leugens profeteren
  zal het nacht voor jullie worden. Omdat jullie aan waarzeggerij ( Bonu) doen, zal het donker worden en zullen jullie niets van de toekomst kunnen zien. Zo zal de zon voor hen ondergaan en de dag zal voor deze profeten veranderen in nacht. 7 De profeten zullen voor schut staan. De waarzeggers zullen niets weten te zeggen. Ze zullen een doek voor hun gezicht slaan, omdat ze zich schamen dat ze geen boodschap van de goden voor de mensen hebben.
  9 Luister, leiders van het volk. Jullie hebben een hekel aan eerlijke rechtspraak. 10 Jullie bouwen op bloed en oneerlijkheid. 11 De rechters laten zich omkopen. De priesters willen betaald worden om de mensen les te geven in Gods woord. ( Religieus adviseur van staat en aanhang) De profeten laten zich betalen om te waarzeggen. En dan beweren ze ook nog, dat de Heer met hen is. Ze zeggen: “De Heer is toch met ons? Er zal ons niets gebeuren.”

  Oerdom zijn alle misdadigers, maar dommer dan oerdom zijn degenen die deze misdadigers aanbidden en heulen ten koste van land en volk.


  Maak melding

 7. Oom Ludwig foe Pontbuiten

  Micha 3

  1 Micha zegt: Luister, leiders van het volk. Jullie zouden toch moeten weten wat eerlijk en rechtvaardig is? 2 Maar jullie haten het goede en houden van het kwaad. Jullie nemen de mensen alles af. 3 Jullie worden rijk van mijn volk. Zoals je een dier de huid afstroopt, de botten breekt en de stukken vlees in de kookpot stopt, zo doen jullie met de mensen. Er blijft niets van hen over. 4 Als jullie in die tijd de Heer om hulp roepen, zal Hij jullie niet antwoorden. Hij zal zich voor jullie verbergen, omdat jullie zulke slechte dingen doen.
  5 Dit zegt de Heer tegen de profeten die mijn volk bedriegen: zolang ze te eten krijgen, profeteren ze vrede. Maar tegen mensen die hun niets geven, roepen ze de oorlog uit. 6 Omdat jullie leugens profeteren
  zal het nacht voor jullie worden. Omdat jullie aan waarzeggerij doen, zal het donker worden en zullen jullie niets van de toekomst kunnen zien. Zo zal de zon voor hen ondergaan en de dag zal voor deze profeten veranderen in nacht. 7 De profeten zullen voor schut staan. De waarzeggers zullen niets weten te zeggen. Ze zullen een doek voor hun gezicht slaan, omdat ze zich schamen dat ze geen boodschap van de goden voor de mensen hebben.
  9 Luister, leiders van het volk. Jullie hebben een hekel aan eerlijke rechtspraak. 10 Jullie bouwen op bloed en oneerlijkheid. 11 De rechters laten zich omkopen. De priesters willen betaald worden om de mensen les te geven in Gods woord.De profeten laten zich betalen om te waarzeggen. En dan beweren ze ook nog, dat de Heer met hen is. Ze zeggen: “De Heer is toch met ons? Er zal ons niets gebeuren.”

  Oerdom zijn alle misdadigers, maar dommer dan oerdom zijn degenen die deze misdadigers aanbidden en heulen ten koste van land en volk.


  Maak melding

 8. Wanneer deze heren terug zijn in Nederland zullen zij in de programma’s op TV verschijnen. De landelijke dagbladen en tijdschriften zullen ook een interview afnemen. Zo zullen wij wereldwijd erachter komen hoe achterlijk het hier in Suriname aan toe gaat. De jongens zijn onschuldig. Witte voetjes naar het buitenland maken kan niet meer. Dit heel spel gaat om de drugshandel af te leiden. Deze jongens zullen nooit meer een voet in een Suriname zetten. Ik geef ze geen ongelijk. Dit is toch traumatisch.


  Maak melding

 9. Dit zijn leugens en het OM wordt door Bouterse gebruikt om Nederland in een slecht daglicht te brengen.Dat is mijn mening als Surinamer.Het volk wordt belazerd door die moordenaars in Suriname.Het land is leeggeroofd door Bouterse en zijn handlangers en nu willen ze Nederland gebruiken als die boosdoener.Het volk geloofd ze toch niet.


  Maak melding

 10. Rare interpretaties van de Koran en de naween van de de slag bij Karbala [Irak 660?]hebben er voor gezorgd dat mensen met dierlijke instincten zijn ontstaan.


  Maak melding

 11. Het volk gelooft ze wel Pagagaai. Het volk doet niets en laat alles gewoon over ze heen komen want ze worden met voedselpakketen gevoed. Vooral de binnenlanders en de arme Surinamer. De rijken worden bedreigt en zijn bang voor hun leven. Zo dat is gezegd.


  Maak melding

 12. Beide zeker gerekruteerd door ons voormalig en zeer geliefde hoofd C.T.U. ( Dino-Boutisme). Jammer dat hij er niet is maar zijn inspanningen werken voort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.