Brug over Para rivier na renovatie heropend

8
Brug over Para rivier na renovatie heropend

De brug over de Para Rivier is woensdag na een grondige renovatie heropend. De oeververbinding was gedurende een maand afgesloten om de renovatie mogelijk te maken. De brug verkeerde in een deplorabele staat en was daardoor onveilig verklaard door de Wegenautoriteit Suriname.Wegen Autoriteit Suriname

De Wegenautoriteit Suriname heeft een oproep gedaan aan weggebruikers om verantwoord gebruik te maken van de herstelde brug. Veel van de houtenbruggen gaan stuk het als gevolg van overbelasting, onder meer door overbeladen hout- en zandtrucks.


8 REACTIES

 1. En nu goed handhaven om de aso’s die met overbeladen trucs de boel weer aan stront gaan rijden flink aan te kunnen pakken, maak er in plaats van een overtreding een misdrijf van


  Maak melding

 2. @ Johan

  Ik weet niet of je een Surie bent, maar een echte Surie neemt meer met zijn vrachtwagen kan, en mag vervoeren !
  Dus als deze aso wil oppakken moet je erbij zijn bij het in-
  laden en niet als ze weg rijden .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Forse belasting opleggen tegen de zand en houttrucks voor de volgende herstelwerkzaamheden eventueel!! En wanneer mogelijk is een gewichtslimiet opleggen, maar dan moet er een zware controle opkomen en geen Paria de Tjoekoemans daar laten zitten voor controle en die doekoes aanneemt om door te laten gaan!!!!

  Over aantal jaren is het weer gebeurd let wel op!!


  Maak melding

 4. Zo als gewoonlijk werd er met de brede kant van de mond gezegd dat er een twee baan brug zou komen.Maar de gebruikers zijn al blij met wat ze nu neergezet hebben.Die ellende voor de buurt bewoners heeft langer dan tien jaren geduurd.


  Maak melding

 5. wat dacht je zelf van de over vracht die de mensen meenemen in de vliegtuig van-naar s m e.. dagelijks k l m- s l m- t u i..

  je mag niet meer meenemen dan aan gegeven op je ticket,, maar wat doen wij met z’n allen..

  vul maar zelf in..

  zo zijn wij ka volk s m e ‘ers..

  in het land is het niet anders, stelletje egoïsten..


  Maak melding

 6. In Suriname als de overheid iets maakt of neer zetten of bouwen en maakt niet uit wat het is, als het een brug is of wegen op knappen, word het 1 niet onderhoudt, 2 het gaat binnen de kortste keer heel snel stuk, 3 de meeste dingen zijn echt waardeloos en het duurt heel lang als het project klaar is en als het klaar is gaat het niet jaren mee maar maanden zonde. Kijk die nieuwe brug er hoeft alleen een grote vracht overheen te rijden dan is het al stuk. Ai migadoooo


  Maak melding

 7. We hebben toch Aluminium? Voordeel is het is licht en het roest niet. De meeste vliegtuigen zijn uit Aluminium gebouwd. Waar blijven onze slimme Surinamers en we geven aluminium heel goedkoop aan de buitenlanders. Vrachtwagen kunnen niks aan doen en als het regent word het zand twee keer zo zwaar. Wij geven de anderen de schuld en terwijl wij te lui zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.