donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEconomiePlanning Cooperation Report van Chinese Ontwikkelingsbank

Planning Cooperation Report van Chinese Ontwikkelingsbank

-

Does Travel & Cadushi Tours

Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën(l) heeft onlangs het ‘Planning Cooperation Report’ met betrekking tot de relatie tussen Suriname en de Chinese Ontwikkelingsbank ontvangen uit handen van Dou Shicheng, Commissaris Internationale Coöperatie van de Chinese Ontwikkelingsbank(r).

De overhandiging vond plaats nadat de inhoud van het rapport aan de minister was gepresenteerd. Ook Yuan Jing en Zhao Lei van de Chinese Ontwikkelingsbank en de Commerciële Counselor Ma Yingly van de Chinese Ambassade in Suriname waren aanwezig bij deze ontmoeting.

Dit rapport is mede gebaseerd op de ondertekening van een overeenkomst tussen het Surinaams Ministerie van Financiën en de China Development Bank, na een ontmoeting van president Desire Bouterse in juni 2013 in China met zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. ik begrijp niet wat er te lachen valt wanneer je bewust je vaderland verkoopt aan de chinezen. Wo pley chinesie now! Of kaat Boefdlaad plesident wolden?


  Maak melding

 2. Hoe kan de chineese president roepen om corruptie in eigen land hard aan te pakken, terwijl china aan de andere kant zaken doet met een zeer corrupte land en regering waar een moordenaar de president is. Op deze manier kan China nooit een wereld macht worden


  Maak melding

 3. Wat een aanmatigend bericht.Het gesprek tussen de ingi boi en Xi Jinpin was gewoon een beleefdheid bezoek en geen werk bezoek.De ingi boi kan dan ook onmogelijk potten gebroken hebben bij Xi.Het gesprek had maar dertig minuten geduurd.
  En nu komt Boeffie met bericht dat Sur.mag graaien in de chinese ontwikkelings bank wat weer niet waar is.


  Maak melding

 4. Off topic of misschien ook niet
  Rentestijgingen komen er volop aan.
  In december (hopelijk eerder) de eerste stap, 2018 word het jaar van rentestijgingen. De VS zal de eerste stappen zetten. EU zal moeten volgen.
  Ik weet niet, maar hoop van wel, dat de minister van Financiën, voorlopig niet meer hoeft te lenen en dat over bestaande leningen niet weer onderhandeld moet worden

  ABM Financial News – 14:39
  (ABM FN-Dow Jones) Het aantal eerste aanvragen voor een uitkering in de Verenigde Staten is in de week eindigend op 14 oktober gedaald. Dit meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag.

  De wekelijkse eerste uitkeringsaanvragen liepen met 22.000 stuks terug tot 222.000. Dat was ruim onder de verwachting van 239.000 en is het laagste niveau sinds 31 maart 1973.!!! Een week eerder kwam het totaal aantal eerste steunaanvragen uit op een aantal van 244.000. Dit cijfer werd aangepast van een eerder gemelde 243.000.

  Het vierwekelijkse voortschrijdende gemiddelde voor de eerste steunaanvragen, dat minder volatiel is dan de wekelijkse aanvragen, nam met 9.500 af tot 248.250 stuks.

  Het aantal verlengde steunaanvragen in de week eindigend op 7 oktober kwam uit op 1.888.000 miljoen stuks, een daling van 16.000 stuks.


  Maak melding

 5. @ Glenn: De Chinese president wil geen corruptie in eigen land omdat hij de controle wil over het ambtenarenkorps. Wie corrupt is die is eigendom van degene die hem betaalt en dat wil Xi zijn.
  Als politici in andere landen corrupt zijn en ze worden betaald met Chinees geld dan heeft China die politici in haar zak en daarmee de landen waar die politici de baas zijn. Zo wordt China een wereldmacht, hoe meer corrupte politici hoe meer macht voor China.


  Maak melding

 6. Beroep van de Toekomst:
  In Nederland:
  Doodgraver. Het aantal doodgraversbedrijven is in Nederland explosief toegenomen. Oorzaak: bezuinigingen op de ouderenzorg.

  In Suriname:
  Beveiligingsonderneming of body guard: Oorzaak de toenemende criminaliteit.

  Taal van de toekomst voor Suriname:
  Chinees of mandarijn: Oorzaak: Suriname wordt op een zeer subtiele wijze een provincie van China. Surinamers : denk aan jouw toekomst.


  Maak melding

 7. Domme surinamers die geloven in chinese sinterklaas, wacht maar tot jullie als slaven gaan werken in jullie eigen land om ze af te betalen. Net als in Afrika.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES