zo 18 feb 2018 00:21
post thumbnail

Informatiedag over projecten gericht op vrouwen in Atjoni

0

Het Bureau voor de Dienstverlening aan Niet-Gouvernementele Organisaties in Suriname, heeft onlangs een informatiedag gehouden over de projecten Gender Plus, Democracy & Gender Equality en Palmolie te Atjoni. De vrouwen leren onder meer hoe zij dienen te onderhandelen met de overheid. Het project Democracy & Gender Equality, heeft als doel het duurzaam economisch versterken van vrouwen in het binnenland.

Sheila Ketwaru-Nurmohamed, directeur van het bureau, zegt dat de economische recessie invloed heeft op de binnenlandbewoners, maar ook op de manier waarop zij functioneren. Het bureau voert al langer dan 24 jaar verschillende gemeenschapsontwikkelingsprojecten uit in het binnenland in samenwerking met lokale gemeenschappen.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com