dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoInformatiedag over projecten gericht op vrouwen in Atjoni

Informatiedag over projecten gericht op vrouwen in Atjoni

-

Does Travel - naar Suriname

Het Bureau voor de Dienstverlening aan Niet-Gouvernementele Organisaties in Suriname, heeft onlangs een informatiedag gehouden over de projecten Gender Plus, Democracy & Gender Equality en Palmolie te Atjoni. De vrouwen leren onder meer hoe zij dienen te onderhandelen met de overheid. Het project Democracy & Gender Equality, heeft als doel het duurzaam economisch versterken van vrouwen in het binnenland.

Sheila Ketwaru-Nurmohamed, directeur van het bureau, zegt dat de economische recessie invloed heeft op de binnenlandbewoners, maar ook op de manier waarop zij functioneren. Het bureau voert al langer dan 24 jaar verschillende gemeenschapsontwikkelingsprojecten uit in het binnenland in samenwerking met lokale gemeenschappen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES