Eigen MyLab prikpunt voor Sipaliwini en Brokopondo

1
Eigen MyLab prikpunt voor Sipaliwini en Brokopondo

De districten Brokopondo en Sipaliwini in het binnenland van Suriname beschikken sinds kort over hun eigen My lab-prikpunt. Voor de plaatselijke bewoners is het een hele verlichting, aangezien ze voor het prikken en lab onderzoeken niet meer een lange reis van drie uren naar de stad moeten afleggen.

De directeur bij de Intermed Group of Companies waar MyLab deel van uitmaakt, Jim Rasam is van mening dat medische zorg naar de mensen toegebracht worden. Vooral naar mensen in ver afgelegen gebieden. In de stad beschikt My Lab al over ongeveer 50 prikpunten. Ook de andere districten beschikken over een My Lab prikpunt. het is nu de tijd voor Brokopondo en Sipaliwini. Volgens hem is de tijd nu rijp daarvoor, eerst moesten natuurlijk de nodige planning en voorzieningen getroffen worden.

De districtscommissaris van Brokopondo Kenya Pansa kan haar blijdschap niet op. Volgens haar is gezondheidszorg een van de belangrijkste pijlers waarop de ontwikkeling van een land staat. Ze hoefde niet lang na te denken om een samenwerking aan te gaan met MyLab.

Met de opening van de twee prikpunten is door Intermed een begin gemaakt om de gezondheidszorg dichter naar de totale Surinaamse bevolking te brengen. In Sipaliwini is een My lab prikpunt geplaatst te Atjonie.(FOTO: Jogie Medical Centre)


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.