Voorlees project ‘Leisi Fu Sabi’ in Suriname

0
Voorlees project 'Leisi Fu Sabi' in Suriname

Uitgaan van de eigen kracht! Daar gaat het om bij het voorlees project ‘Leisi Fu Sabi’ lezen om te weten. Ouders in het binnenland van Suriname nemen met dit project het initiatief voor de ontwikkeling van hun kinderen. Deze werkwijze sluit haarfijn aan op de visie van de Stichting Johan Ferrier Fonds, die dit project in het Surinaams binnenland steunt: Uitgaan van eigen kracht van Surinamers en ontwikkeling bevorderen door onderwijs en cultuur.

In een Radio- en Televisie serie over educatieve projecten in Suriname, maken we vandaag kennis met dit ‘Leisi Fu Sabi’ project. Enthousiaste ouders nemen het initiatief! Het voorleesouder project staat onder beziellende leiding van Berryl Tempo van de Stichting Okanisie Pikien, Aukaanse kinderen.

Verslaggever Sam Jones reisde af naar Moengotapu, iets voorbij Moengo:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.