do 22 feb 2018 04:10
post thumbnail

Fris hip-hopduo brengt Divali nummer uit

2

Sendeep × Colin zijn terug! Na het succes van hun ‘DNA’ EP hebben zij speciaal voor de Hindoeïstische feestdag #Divali een nummer gemaakt. In deze track kijken de jongens met hun frisse blik naar de traditionele viering van Divali. Door daar de sound van ‘nu’ aan te koppelen.

Divali op 18/19 oktober 2017 is een van de belangrijkste feesten in het hindoeïsme en vindt zijn oorsprong in India. Divali, ook bekend als Lichtjesfeest, wordt symbolisch bedoeld als “de overwinning van het goede over het kwade, overwinning van het licht over de duisternis, overwinning van de gelukzaligheid over de onwetendheid”. In Suriname is het vanaf 2010 een Nationale Dag.

Het nummer is te beluisteren op alle bekende streamingdiensten of via de stillclip hier:

Mastering door Ivo Statinski voor Statinski Mastering
Art direction door Gert Jan Naber voor Boombox Media

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

 1. Allen een SUBH DIVALI !!

  Het is de overwinning van het goede over het kwade, de overwinning van het licht over de duisternis, de overwinning van de gelukzaligheid over de onwetendheid!!!

  Dat de kwade tot aan de bodem mag vernietigd worden en dat De Duivels naar de hel mogen door een grote Divali Zeevlam heen. Dat er geen strontvliegen mogen bestaan voor ziektes en dergelijke!! Dat Suriname mag uitblinken zonder de criminelen in welke vorm dan ook, rovers, oplichters, moordenaars, huichelaars, verkrachters en vooral geen valserikken en boevenbendes!!! Moge de Bakru’s en de Jorka’s hen meenemen naar de hel!!!

  GOD ZIJ MET ONZE SUUUUU!!!!

  woensdag 18 oktober 2017 om 23:53 uur.
 2. Ben je geil? Ga in bad, LUL.

  donderdag 19 oktober 2017 om 11:21 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com