Fris hip-hopduo brengt Divali nummer uit

2
Fris hip-hopduo brengt Divali nummer uit

Sendeep × Colin zijn terug! Na het succes van hun ‘DNA’ EP hebben zij speciaal voor de Hindoeïstische feestdag #Divali een nummer gemaakt. In deze track kijken de jongens met hun frisse blik naar de traditionele viering van Divali. Door daar de sound van ‘nu’ aan te koppelen.

Divali op 18/19 oktober 2017 is een van de belangrijkste feesten in het hindoeïsme en vindt zijn oorsprong in India. Divali, ook bekend als Lichtjesfeest, wordt symbolisch bedoeld als “de overwinning van het goede over het kwade, overwinning van het licht over de duisternis, overwinning van de gelukzaligheid over de onwetendheid”. In Suriname is het vanaf 2010 een Nationale Dag.

Het nummer is te beluisteren op alle bekende streamingdiensten of via de stillclip hier:

Mastering door Ivo Statinski voor Statinski Mastering
Art direction door Gert Jan Naber voor Boombox Media


2 REACTIES

  1. Allen een SUBH DIVALI !!

    Het is de overwinning van het goede over het kwade, de overwinning van het licht over de duisternis, de overwinning van de gelukzaligheid over de onwetendheid!!!

    Dat de kwade tot aan de bodem mag vernietigd worden en dat De Duivels naar de hel mogen door een grote Divali Zeevlam heen. Dat er geen strontvliegen mogen bestaan voor ziektes en dergelijke!! Dat Suriname mag uitblinken zonder de criminelen in welke vorm dan ook, rovers, oplichters, moordenaars, huichelaars, verkrachters en vooral geen valserikken en boevenbendes!!! Moge de Bakru’s en de Jorka’s hen meenemen naar de hel!!!

    GOD ZIJ MET ONZE SUUUUU!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.