Dag der Agrariërs in Suriname

10
Dag der Agrariërs in Suriname

First Lady, Ingrid Waldring – Bouterse reikt een certificaat uit aan een agrariër. Het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en de Federatie van Surinaamse Agrariërs hebben, in het kader van ‘Dag der Agrariërs’ op 8 oktober jl., veertig landbouwers, vissers en veehouders gehuldigd. Het thema voor dit jaar was ‘sit down for breakfast, standup for the farmers’. LVV-minister Soeresh Algoe heeft de dag van 8 oktober in 2014, bij de opening van de Suriname Agriculture & Food Event (SAFE) uitgeroepen tot ’Dag der Agrariërs’ in Suriname.


10 REACTIES

 1. Volgens de koran begaat de agrariër op de foto een paar misdaden.
  1]zichzelf laten portretteren
  2]een vrouw de de hand schudden
  De man riskeert het dat zijn jamaat hem verstoot en 100 zweepslagen geeft.


  Maak melding

 2. @ Jacobus: Het aangename van Surinaamse moslims is (was?) dat ze hun geloof beleven met een zekere vrijzinnigheid en niet aan anderen opdringen. Deze agrariër is geen gevangene van een ideologie, hij is een vrij man die zelf wel bepaalt wat goed en wat verkeerd is.

  Ik neem aan (hoop) dat je opmerking niet serieus bedoeld is. Fundamentalistische dwazen hebben al genoeg ellende veroorzaakt in de wereld met hun religieuze obsessies.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.