Uniek nieuwsplatform zoekt per direct redacteuren (m/v)

0

Volg jij de dagelijkse Surinaamse, Turkse, Marokkaanse en/of Antilliaanse nieuwsstroom? Ben jij op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen? Heb jij een passie voor schrijven? Dan is dit mogelijk interessant voor jou. DAGonline.nl zoekt namelijk per direct redacteuren en/of redactrices.

DAGonline is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. DAGonline heeft, als brenger van het laatste nieuws uit bovengenoemde landen op één centrale locatie, de doelstelling om een toonaangevende website in Nederland te worden.

Wat ga jij doen?
Als redacteur hou jij het dagelijkse nieuws in de gaten en schrijf jij journalistieke (objectieve) artikelen. Je hebt hierin in principe vrije keuze, al moet het natuurlijk wel nieuws zijn. Je kan dus kiezen voor onderwerpen die jij leuk, interessant of boeiend vindt. Of een onderwerp waar jij veel kennis over hebt. Deze artikelen dien je in op onze website en zullen vervolgens bekeken en beoordeeld worden door de hoofdredactie. De spelling en grammatica moeten dus in orde zijn. Bij goedkeuring zal jouw artikel geplaatst worden op onze website. Nieuwsartikelen die specifiek over Suriname gaan, zullen bij goedkeuring op onder andere de Facebookpagina van Waterkant geplaatst worden.

Kortom: lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een unieke nieuwswebsite en hier artikelen voor te schrijven in ruil voor exposure? Dan horen wij graag van jou!

Stuur een mailtje naar redactie@dagonline.nl. Stel jezelf even voor, vermeld je leeftijd en vertel ons waar jouw schrijfinteresses liggen. Voeg daarnaast minimaal drie van jouw beste schrijfwerken toe (dus stukken waar jij trots op bent). Wij zullen dan binnen 24 uur een reactie teruggeven.
Tot dan!

DAGonline
Let op: deze functie betreft op vrijwillige basis. DAGonline kan op dit moment helaas geen salaris bieden.

- Advertentie -