Ismael ‘Mr Pain’ Londt maakt comeback in eigen Rotterdam

1
Ismael 'Mr Pain' Londt maakt comeback in eigen Rotterdam

Op 9 december 2017 maakt de Rotterdamse Ismael ‘Mr Pain’ Londt zijn comeback in eigen stad tijdens GLORY49. Londt, met een groot hart voor zijn Surinaamse roots, stapt voor het thuispubliek in Ahoy, in de ring tegen de Curaçaose Nederlander D’Angelo Marshall.

Londt heeft bij GLORY World Series een nieuw contract getekend en is erop gebrand om de zwaargewicht divisie te domineren. Met een professioneel fightrecord van 39-7-1 en 18 knock outs op zijn naam maakt de hard-hitter met zijn terugkeer een einde aan de ‘punten partijen’ in de huidige zwaargewicht divisie. Londt belooft spectaculaire partijen die gekenmerkt worden door een voortijdig einde.

Gevecht voor de wereldtitel
De zwaargewicht divisie van GLORY gaat wakkergeschut worden door Londt die bekend staat om zijn zware stoten. In 2016 won hij het Heavyweight contender toernooi tijdens GLORY29 in Kopenhagen. Hierdoor staat later ook het gevecht om de wereldtitel, tegen Rico Verhoeven, op het vechtprogramma van Londt.

Zware blessure
In december 2016 raakte de kickbokser, halverwege de tweede ronde in gevecht met Jamal Ben Saddik in Oberhausen, zwaar geblesseerd. Londt vocht zijn partij uit en werd drie dagen later geopereerd. Na te zijn hersteld van deze zware blessure hervatte hij zijn trainingen bij trainers Mike Passenier, van Mike’s Gym in Amsterdam, en Clyde van Dams in Rotterdam.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.