7de editie van Human Resources event Suriname

1
7de editie van Human Resources event Suriname

De zevende editie van het Human Resources event gaat vandaag (dinsdag 17 oktober) van start en duurt tot en met woensdag 18 oktober. Wendy Merhai-Mannen van Agilis Business Solutions en Claire Antonius van Orga N!ce staan weer achter dit toonaangevende event op het gebied van HR. Het thema dit jaar is: HR; “What’s trending”.

Anushka Sonai, directeur bij Spang Makandra zal voor de zesde keer deelnemen aan dit event . Zij geeft aan dat het doel van dit event gericht is om HR professionals en gebruikers van HR diensten een platform te bieden waarbij gediscussieerd kan worden de trends die zich nu afspelen op HR gebied. Sonai geeft aan dat zij het tijdens dit event zal hebben over Artificial Intelligence op de werkvloer. Denk maar aan het gebruik van de smart phone. Zonder erbij stil te staan maken we al goed gebruik van Artificial Intelligence zegt Sonai. Het vraagt van mensen werkzaam in een organisatie een set van nieuwe skills of in ieder geval het inzicht wat de technologische functionaliteiten zijn die daarmee gepaard gaan en deze aan elkaar koppelen en die kunnen dan weer worden gebruikt binnen het eigen bedrijf.

Gea Peper is founder en owner van het Happiness bureau in Nederland. Ook zij zal spreken tijdens het HR event. Zij zal het hebben het creëren van de beste medewerkers beleving binnen een bedrijf. Marketing maakt al jaren naar hoe kan je de klant het beste bedienen. “The Customer journey”, welke reis maakt de klant door binnen jouw bedrijf. Maar Gea zal het hebben over de reis die medewerkers ervaren binnen het bedrijf. Belangrijk dat met ervoor zorgt dat de reis van de medewerker binnen het bedrijf zo goed als mogelijk verloopt met als doel dat het werkgeluk zo groot mogelijk wordt.

Naast Anushka Sonai en Gea Peper Gea Peper zijn er ook andere sprekers op het event zoals: ‘Plumbing & Poetry’-Leading People in meaningful environments door Hans Rudolf Lim A Po. Why HR is key in Information Security door Jean-Paul van Ewijk. The Recruitment and Selection of Directors and Senior Executives gepresenteerd door Dr. Axel Kravatzky afkomstig uit Trinidad en Tobago. Best Practices in Executive Recruitment & Performance Management door Anjani Ramdeo – Manwah ook afkomstig uit Trinidad en Tobago.


1 REACTIE

  1. HRM: inzetten van de best opgeleide persoon op de voor hem/haar/het geschikte functie op de juiste plaats.

    HRM Surinam Style: het juiste vriendje etc of partijlid op de meest makkelijke plek op het meest ongunstigst tijdstip REGELEN. Hoeft geen verstand van zaken te hebben en/of te kunnen lezen en skrijffen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.