Arrestaties in Suriname na drugsvondst in container

28
Meer coke uit Suriname dan ooit
Archieffoto: onderschepte drugs uit Suirname.

PARAMARIBO, 15 okt – Het Korps Politie Suriname heeft enkele personen gearresteerd. Het betreft verdachten in de zaak rond de grote drugsvangst in een vrachtcontainer. Het gaat om bijna vierhonderd kilogram cocaïne. Volgens de Ware Tijd is R.R. uit Nickerie enkele dagen geleden aangehouden.

De aangehouden man wordt verdacht van betrokkenheid bij de zaak. Ook blijkt een ambtenaar aangehouden te zijn. De politie heeft intussen de aanhouding van de verdachten bevestigd. In belang van het onderzoek worden geen details prijsgegeven. De rechter-commissaris heeft inmiddels bepaald dat R.R. nog dertig dagen aangehouden blijft. Begin deze maand is een container op een terrein aangetroffen.

Dit gebeurde na een ingekomen tip. In de container werd een bepaalde hoeveel drugs aangetroffen. Kort daarop werd beslist dat de container naar de Dr. Jules Sedney haven vervoerd moest worden voor nader onderzoek. Het betreft de grootste drugsvangst in Suriname voor dit jaar. Eerder zijn al containers met drugs op de haven in beslag genomen. Vanuit de regering is al aangegeven dat de controle scherper moet.


28 REACTIES

 1. ‘Vanuit de regering is aangegeven dat de controle scherper moet’.
  De regering is intussen al begonnen heel hard ‘HOUD DE DIEF’ te roepen.


  Maak melding

 2. Het is een schande voor Suriname maar het gaat al jaren zo in het land. Het is overleven zo als de situatie is en de armoede die er heerst onder Bouterse als president.Deze man heeft Suriname zo naar de kloten geholpen en leeggeroofd dat er geen enkele reserves meer in kas van het land is.Ze moeten bidden dat deze boef zo snel mogelijk verdwijnt uit Suriname.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 3. Welkom in de Desi Delano Bouterse haven, waar uw geestverruimende middelen binnen afzienbare tijd op uw buitenlandse adres worden afgeleverd.


  Maak melding

 4. Suriname is doorvoer haven van drugs. Heel de wereld ziet dat maar de Surinamers niet. En nu gaat Bouterse de jeugd
  manipuleren door ze te helpen met een bedrijf. Wat is dit erg
  zeg.


  Maak melding

 5. De mensen die aangehouden worden in verband met coke smokkelen zijn mensen die nauwelijks in staat om in levens onderhoud te voor zien.Dan vraag je je af waar ze het geld halen om honderden kilo’s coke te kopen.
  In deze zaken is het handje contante en niet als zo een zending geslaagd is.


  Maak melding

 6. Alles wat met drugs te maken heeft in verworden narco staat Surboutbabwe heet ddb en maffiabende aan de macht, dankzij het de oerdomme mensen van de gehele planeet Aarde, de misdadig vervloekte ndpere.


  Maak melding

 7. Deze smokkelaars oogden paars bij hun arrestatie. Zonder woorden wisten de zonen van hermandad een ding met volle zekerheid, ddb was de opdrachtgever.


  Maak melding

 8. Ndp staat voor nationale DRUGS, DOMMEN, DEBIELEN, DEMONEN, DUIVELS, DODEN, DEGRADATIE, DAGOEPOEPE, DIEVEN partij. En veel nders van hoog tot laag zijn drugsgebruikers, dommen, debielen, demonen ddb bezeten, duivels, moordenaars, moreel en geestelijk vervallen, ddb paarse poepeters en dieven gebleken. Ook zoon en stiefzoon zijn naar hun vader aard……………misdadig.


  Maak melding

 9. In Holland (Europa) zijn ze gek op drugs. Geen wonder dat velen zich aangetrokken voelen het te verschepen naar deze echt lage landen. Die storm op St Maarten was een zware klap voor hun zeevervoerkunsten, want een aantal supplylijnen kregen het moeilijk.


  Maak melding

 10. Als j in staat ben 400 kilo cocaïne op transport te zetten;een koe van zondag kan ook begrijpen dat een kleine man onmogelijk in staat is tot zo een onderneming, of j hebt boter op j hoofd,zoiets krijgt alleen een grote rijsthandelaar voor elkaar,be positive


  Maak melding

 11. @ Dagoebalsing,

  Je moest maar eens weten tot welke partij de meeste rijstmagnaten behoren.
  Waarom denk je dat Bouterse zoveel rijke hindustanen achter zich heeft?

  De rechterhand hand van Bouterse weet dondersgoed wat zowel de rechter- als de linkerhand van de rijstmagnaten doen.

  Men denkt het zeker te weten dat zodra er weer een grote drugsvangst heeft gedaan, dat het altijd om hindustanen gaat en dat ze vooral VHP’ers zijn.

  Dus Yusra wees ook jij niet zo voorbarig, maar wacht eerst af wie van welke partij betrokken zijn bij de drugshandel.


  Maak melding

 12. De Voedselpakkettenhandelaar wilde deze keer een groot VOEDSELPAKKET richting Europa sturen !

  De Sranan EXPORT is helaas weinig divers !

  PS : Lever ALLE Harddrugshandelaren uit of laat hen de opgelegde lange en onherroepelijke gevangenisstraffen in Sranan uitzitten !

  Hoe DWAAS kun je als land zijn, door veroordeelde Harddrugs-misdadigers ongemoeid te laten ?????????????


  Maak melding

 13. Trinidad een stoffig eiland,en gatlikker van de usa,Next time beware of Irma ,dan zullen jullie anders mekkeren,alle import vanuit dat eilandje stop zetten,en ik raad de suri,s niets meer van dat eilandje te kopen want na soso BS,alleen inferieure produkten produceren ze,de malafide importeurs die de rotzooi het land binnenhalen kei en keihard aanpakken.


  Maak melding

 14. @ Dagoebalsing,

  De producten uit China zijn allemaal nagemaakt en dus ook inferieur. Toch gaan die producten grif over de toonbank, omdat ze heel erg goedkoop zijn.
  Maar goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Ga je de importeurs ook vragen om die inferieure producten uit China eveneens te weren?
  Succes!


  Maak melding

 15. @ Dagoebalsing,

  Jij weet met stelligheid te beweren (dat haal je uit bepaalde reacties) dat een aantal personen, die jij makaken noemt, in een kumakoisi buurt wonen. Jij kan dat alleen weten omdat je zelf ook daar woont.
  Wat een ongenuanceerde en zeer botte bewering van je.


  Maak melding

 16. @ Dagoebalsing,

  dus, als ik het goed begrijpt moet Trinidad blindelings toestemmen voor de import van bijzondere witte doksen uit Suri.
  Joe law boi denk een beetje aan onze witte edmundje!


  Maak melding

 17. Allen die met drugs te maken hebben, van gebruiker, teler, smokkelaar of dealer hebben in 2010 en 2015 op de ndp gestemd. De meest misdadige criminele politieke partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.