Suriname op COTED vergadering in Guyana

4
Suriname op COTED vergadering in Guyana

Minister Soeresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij (m) als voorzitter van de 71ste speciale agrarische ‘Council for Trade and Economic Development (COTED)’. De vergadering heeft plaatsgevonden van 4 tot en met 6 oktober in Georgetown (Guyana) op het secretariaat van de Caribbean Community (CARICOM).

COTED is een platform waar de uitdagingen in de agrarische sector ter discussie worden gesteld. Op deze vergadering is er van gedachten gewisseld over onder meer: de ontwikkeling en de implementatie van agrarisch beleid; strategieën en plannen met betrekking tot voedselzekerheid; duurzame agrarische ontwikkeling in het Caribisch gebied ter bevordering van de handel.


4 REACTIES

 1. de heer van den berg klaagt steen en been over trinidad en nu ook over Barbados voor de import/exportbezwaren voor zijn doksa.

  maar misschien moeten hij en suriname ook even de hand in eigen boezem steken


  Maak melding

 2. Ze wetem precies hoe nonchalant men in Suriname is. Elkaar bedriegen. Snel rijk willen worden. Weinig werken no spang. No wer mi ede. Wie neemt hun serieus nobody.


  Maak melding

 3. Allemaal belazerij.!
  Wat Algoe daar doet is een raadsel! In Suriname bestaan geen van de sectoren.Die arme Algoe met die subsidiegelden gaat hij op reis!!


  Maak melding

 4. Niemand neemt sur serieus.caricom volgt beleid van Suriname wie neemt nou zo’n land met roversbende serieus.meneer van de Berg ga je doksen ergens anders afzetten. bv nl


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.