President Bouterse vandaag jarig (72)

39

Desiré Delano (Desi) Bouterse, de huidige president van Suriname, is vandaag jarig. Bouterse werd op 13 oktober 1945 op Domburg in het district Wanica geboren, dus het is zijn 72-ste verjaardag. Hij zal het dit jaar rustig aan moeten doen, want begin deze maand werd bekend dat hij op advies van zijn medisch team besloot zijn taken tijdelijk over te dragen aan de vicepresident van Suriname.


39 REACTIES

 1. Bouta je gaat voor einde van 2017 DOOD!
  Al die mensen die je hebt vermoord en laten vermoorden zullen je hoogst persoonlijk komen ophalen bij jouw K sterfbed moordenaar en volksbedrieger en volksverarmer en vernietiger van Suriname. Rest in pieces in HELL heel gauw!


  Maak melding

 2. De Goslar was op zoek naar hem, maar tevergeefs!!!! Hopelijk dat hij de volgende jaardag niet kan vieren!!

  De Jorka’s en de Bakru’s staan op hem te wachten!!
  Yu sa go ina hel door een vuurzee heen!!


  Maak melding

 3. Hoe klein dan ook maar is toch een feestje voor velen.Zijn zonen in de gevangenis en hij zelf lijdende aan een”geheimzinnige”ziekte die te maken heeft met zijn uitwendige blinde darm.
  Hij gaat zijn functie als president niet kunnen uitoefenen in dit leven.En dat voelt goed aan.


  Maak melding

 4. Bouta bouta ie fuck a herie mppppp kondre up!
  Joe de wang wrede mang jere nanga al de moorden en recentelijk je bestuur a kondre richting Venezuela he!
  Met deze koulo pres bouta zal de natuur zijn werk doen!


  Maak melding

 5. Was een hondje op het hek en hij moet voor het hek gaan staan voor meneer de rechter ja ik moet nog 20 jaartjes weest gerust ik moet in santoboma dood .


  Maak melding

 6. Desiré Delano feliciteerd!
  Men vergeet de goeie dingens en ze blijven maar klagen.
  Luie surinamers hebben het land kapot gemaakt en willen
  slapen rijk worden. Groenten nu zo duur zeggen ze en ze willen zelf niet planten.
  Welke president van Suriname was beter?


  Maak melding

 7. Ja hier Desi (Alias de coke dealer) jullie geliefde lijder en gelijk gevreesde dictator. Tot de dood blijf ik president en een ieder die me tegenwerkt komt op de dodenlijst van 15 december 2017.

  Beantwoorden


  Maak melding

 8. Desire Delano Bouterse gefeliciteerd u heeft het land een bedelaar gemaakt en triest dat een moordenaar zo rond loopt doen alsof niks aan de hand is, U bent de voedings bodem van de kwaad in Suriname. Na uw dood gaat Suriname feest vieren.


  Maak melding

 9. Gefelicitteerd mie lobie papa, dank de heer dat wij Bouta hebben in ons leven.
  Moge God ons aub meer van deze sootr leiders geven in suriname, die de veder voort zetten. krachtie mie mang, soss lobie.
  wang: we tang
  two: we doe
  Drie: we shie
  fo : we go
  veefie : oeng ne beefie


  Maak melding

 10. Ja, zolang er mensen in Suriname zijn die Bouterse op een voetstuk plaatsen en hem aanbidden, heb ik totaal geen medelijden met het volk en dat land. Van mijn part mag in Suriname de pest pokken uitbreken. Dan zal ik zien of God die door het volk aangeroepen wordt dat volk ook terzijde staan. Nu bedelt het volk van Suriname om voedsel en medicijnen. Waarom ? Alles wat men in de grond stopt groeit toch. En waarom heeft Suriname medicijnen nodig ? Heeft men geen vertrouwen meer in de eigen bonuman ? Ja, volksverlakkerij daar is het volk zo goed in. Ik heb zelden zo een dom volk gezien !


  Maak melding

 11. Bouterse is jarig maar hij is niet gelukkig.Als je gezondigd hebt kan je nooit gelukkig zijn.Het land Suriname huilt en die familie van de doodgeschoten mensen hebben nog steeds veel verdriet.Er heerst een vloek op deze man.Ook God ziet dat deze man een gevaar is voor de mensheid.Hij zal ervoor zorg dragen dat Suriname bevrijdt wordt van deze duivel.


  Maak melding

 12. De NDP feliciteert haar LIJDER en geeft daarbij een uitgebreide levensbeschrijving. Wat de schrijver{s} van dit stuk BEWUST VERGETEN is {zijn} te vermelden dat Desiré Delano Bouterse een… DRUGSVEROORDEELDE MOORDENAARS is. Shame on you Nationale Dieven Partij !!!!!


  Maak melding

 13. Op een Jaardag word er gefeliciteerd bij een begrafenis gecondoleerd.Zij die vermoord zijn geworden hebben geen jaardagen mogen vieren met hun geliefden.Hij word wel elk jaar in de bloemetjes gezet.Wie heeft hem dit recht gegeven?
  De surinamers.Walgelijk maar waar!


  Maak melding

 14. Stelletje runderen , landverraders en anderen, mag Ik een ieder ondanks de judaspraktijken van enkelen die dit forum bezoeken van harte feliciteren met de Volkspresident van de Republiek Suriname. Ik feliciteer vooral de waarachtige landgenoten waar deze zich ook mogen bevinden en spreek elke negatieve gedachte van welke landverrader redi musu of welk judasgeslacht dan ook tegen. Ik ontkracht het en zet onder de Surinaamse tip tip om tot in de eeuwigheid geen waarde te hebben. Ik breng verder elke onwaardige landverrader onder het oordeel van de Allerhoogste en stel de Genade en de Zegen van de Allerhoogste God open voor de Volkspresident van de Republiek Suriname voor altoos en als onvervreemdbaar recht in de uitoefening van zijn door God gegeven taken.
  Mvg
  Boy

  PS
  God zij met ons Suriname, Hij verheffe ons heerlijk land.
  Amen…


  Maak melding

 15. Ik feliciteer de Pres: niet, maar ik wens hem ook geen ellende, want dat heb ik van mijn Pa geleerd. Ik ben maar ook een mens van vlees en bloed, dus daar hou ik rekening mee. ( wat U niet wilt wat U geschiedt, doe het een ander ook niet. ) De 15 mensen die in 1982 zijn omgebracht,
  zullen vandaag ook bij jou zijn Pres : dus haal genoeg
  Whiskey en Cognac in huis, geen Coke want dat gebruiken ze niet !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 16. Er was eens een zeer gehate en verguist man die stierf. Hij liet zich cremeren en zijn as werd in het holst van de nacht met vliegtuigje over de GROTE STAD gestrooid . Zo leefde hij voort in de aderen van zijn haters.


  Maak melding

 17. Dit gezwel had nooit geboren mogen worden, laat staan 72 jaar worden, en een last zijn voor het grootste gedeelte van dit volk, ėėn grote vloek is deze misdadiger.


  Maak melding

 18. Zodra die lebas en jorkas je niet meer beschermen, zullen de terechte vloeken je snel naar het eeuwige donker brengen.

  Je verdient het, eeuwige slapeloze nachten. mpp BEEST


  Maak melding

 19. Vergeet niet dat 3 generaties ondank jou moorden en alle misbeleid..dit alles zullen moeten gaan dragen….hoeveel touwen zullen we nog nodig hebben om het hoofd voor die gezinnen boven water moeten houden..ook deze bloed zul je moeten gaan dragen….dino en de rest bouta zal zijn leven ook niet meer zeker zijn na jou…einde..vaarwel mpp


  Maak melding

 20. @Gado na wie…
  Schei uit …die crimineel is helemaal net sterk!Amnestie maakt hem sterk …wat een camouflage tactiek..en bovendien heeft hij een strafeis van 20 jaar aan zijn broek hangen.


  Maak melding

 21. Biegie agoe nanga kaw dai bij bouterse en de rest mag stikken, wat een wereld hé dat kerkieprasie piekieng het zo ver heeft kunnen schoppen.


  Maak melding

 22. jullie Bouterse,Delano haters
  zijn jullie reeds lang geestelijk dood
  en bevinden je al in de hel?pas maar op!
  alles wat jullie de president op zijn geboorte dag
  toewensen,kan jullie ten deel vallen
  tot in de zevende geslacht.
  Ik feliciteer alle sranangmangs waar dan ook met hun pres.
  stay blessed,everyone.


  Maak melding

 23. Surinaamse president Bouterse moet rust houden na operatie … Zijn nieren zijn toch niet in orde,niet dat het mij boeit hoor.Een paar keer per week spoelt hij met een dialyse zijn nieren. … Stel dat de militairen de operatie hadden uitgevoerd zonder zijn toestemming.
  Hij heeft nu afstotings verschijnselen, dus is even afwachten


  Maak melding

 24. Dit gore varken had al vele jaren geleden levend verbrand moeten worden. Iedereen die deze moordenaar en beroepscrimineel steunt is zelf een eerloos zwijn en verdient de lucht die hij ademt niet – stuk voor stuk idioten die in het nep-Christelijke gelul trappen en geen enkel probleem hebben met massamoordernaars.

  Dood aan Bouterse en zijn criminele bende. Het is een SCHANDE voor Suriname dat dit gore zwijn nog leeft, laat staan dat hij aan het hoofd van een regering mag staan. Schaam jullie kapot!


  Maak melding

 25. De Nirmal Sunil die hier op Bouterse huile huile doet, is een grote fake.
  De onderstandtrekkers stressen weer vanuit koude Den Haag. Rutte en Wilders boelen jullie flink en tegen hun maken jullie geen smoel open. Anders a skop unu uit a kowru Ptata kondre.
  Groeten uit Switie Sranang.
  We piena, ma toch we njang en feeste. A jaloezi fu unu mek dat we feeste. We lafu unu no mars uit Sranang Kondre. 😁😁😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.