Drie grote evenementen deze maand in Suriname

0

Deze maand vinden in Suriname drie grote evenementen plaats. Het gaat om de Suriname Fashion Week, het Suriname Jazz Festival en de Nationale Kunstbeurs. De Suriname Fashion Week wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Het mode evenement begon op 10 oktober jl. met een workshop ‘Sustainable Fashion’ en loopt tot 15 oktober.

De Nationale Kunstbeurs is gepland voor de periode van 27 oktober tot en 4 november. De beurs die voor het eerst gehouden op 12 november 1965 werd gehouden, is een jaarlijks terugkerend evenement waar kunstenaars hun werken exposeren en verkopen. Niet alleen kunstliefhebbers en het bedrijfsleven maar ook studenten behoren tot de bezoekers.

Voor het Suriname Jazz Festival dat van 26 tot 28 oktober plaatsvindt, is het ook een jubileum dit jaar. Het muziekevenement bestaat namelijk 15 jaar.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.