Nieuwe single op EP Lloyd de Meza getiteld ‘Fawaka’

5
Nieuwe EP Lloyd de Meza getiteld 'Fawaka'

Als je het hebt over Arnhemsgewijs, ‘Schudden’ met rapper Def Rhymz of de ‘vierde kaart’ met MC Brainpower, dan heb je het over zanger Lloyd de Meza. Al jaren levert hij zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek industrie. Aangemoedigd door zijn volgers en voor de fans heeft hij een nieuwe EP opgenomen met als titel ‘GENRE’. De eerste single van deze EP is nu uit en heet ‘Fawaka’.

Na zijn deelname aan de R&B-groep Arnhemsgewijs gaat Lloyd Wezer (Den Haag, 11 mei 1976) vanaf 1998 solo verder onder de naam Lloyd De Meza. Hij levert in 2001 bijdragen aan hitsingles van Def Rhymz (Puf/Schudden) en Brainpower (De Vierde Kaart). Zijn eerste solosingle Elke Stap komt in december 2001 uit. Hij werkt mee aan het album Gordon & (2003) van Gordon en Chuckie’s single En Nu Ga Je Dansen Klootzak (2005). In 2006 verschijnt zijn debuutalbum Mijn Diamant.

Lloyd is de afgelopen jaren veel bezig geweest met het ontwikkelen van zijn muziek. Door deze ontdekkingsreis is hij op vele plaatsen in de wereld geweest en heeft mee mogen kijken in vele internationale studio’s. Tijdens zijn reis zijn er diverse projecten en samenwerkingen ontstaan, Engelstalig of Reggae om er een paar te noemen. Toch kriebelde het bij Lloyd om muziek te maken waar de basis ligt van zijn carrière. Vandaar zijn single ‘Fawaka’, dat in het Surinaams ‘hoe gaat het’ betekent.

‘Fawaka’ is een mix van afro en dance en zorgt ervoor dat het wel heel moeilijk is om stil te blijven staan. Het is de eerste single een van de 7 tracks die op zijn nieuwe EP staan. Beluister Fawaka nu hier op Spotify.


5 REACTIES

 1. Off topic

  Toespraak van Koning Willem-Alexander bij het Staatsbanket aangeboden door President Marcelo Rebelo de Sousa, Palácio da Ajuda, Lissabon

  Ik vraag me af of de toespraak van Koning Wim, niet door Ninsee of andere mensenrechtenorganisaties niet onder de loep moet worden genomen.
  Portugal kan wel de wereldzeeën hebben blootgelegd en andere landen als Spanje, Engeland, Bataafse republiek, Frankrijk welvaart en welzijn naar Europa hebben gehaald, maar heeft m.i. ook veel leed veroorzaakt dat niet wordt genoemd, maar die er wel is.

  Zie de slavernij van de Indianen en Afrikanen, contractarbeid/ers, Goud dat geroofd werd, zware arbeid op de plantages, mensen uit hun landen werden gehaald, enz.

  Ik hoop dat ze met een reactie komen en ook de donkere kant die niet genoemd wordt laten zien.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Waarom toch heeft ‘waterkant’ niet aangegeven, na haar vorige spreekmakende aankondiging, dat die boi Spong het titelgevecht heeft gebost.
  Geloven jullie er zelf wel in?!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.