zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘De mensen die kritiek leveren, gaan samenwerken met NDP’

‘De mensen die kritiek leveren, gaan samenwerken met NDP’

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 11 okt – “Dezelfde mensen die kritiek leveren, gaan weer samenwerken met de NDP.” Dit zegt bestuurskundige August Boldewijn. Op dit moment is geen enkele politieke partij die zich als behoorlijk alternatief kan presenteren. Partijleiders beseffen dit maar al te goed. Het is nu wachten op de verkiezingen van 2020. Nu zijn er een heleboel mensen die kritiek hebben op de NDP.

Ook de wijze waarop beleid wordt gevoerd, wordt danig onder vuur genomen. “Bouterse is er en iedereen heeft kritiek. Ik heb ook kritiek. Ik vind dat de koers helemaal anders zou moeten zijn. Maar bet your life, wanneer 2020 daar is, ga je zien wie met wie gaat samenwerken. Dezelfde mensen die kritiek op dit moment leveren, gaan weer samenwerken met de NDP”, zegt Boldewijn tegenover Dagblad Suriname.

Politiek, economisch en sociaal zal niets veranderen. “De andere politieke partijen zullen dan zoveel water in hun wijn moeten doen dat hetzelfde beleid van nu wordt voortgezet. Vooral wanneer blijkt dat Bouterse weer de meeste stemmen heeft behaald. Dat is ook in 2015 gebeurd. V7 (bundeling van politieke partijen, red.) was er, maar is toen ook gesprongen”, aldus Boldewijn. Delen van V7 zitten nu bij Bouterse.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

44 REACTIES
 1. Daarom moet een deel van dit volk ook niet op die moordenaar van de Ndp stemmen, dan hoeft geen enkele partij een samenwerking aan te gaan met deze criminele paarse partij.


  Maak melding
 2. Swieti Suriname is verleden tijd.Het komt nooit meer goed tenminste aantal decennia.moraal is zoek iedereen denk hoe snel kan ik rijk worden…roven, moorden,stelen,oplichten maakt niet uit als ik maar rijk wordt of dat ndp’s en of VHP doet niet ter zaken,mensen die beetje verstand hebben verlaten Suriname…overal staat huizen te koop er zijn geen koper.prijzen gaan straks ver onder marktprijs!!! Wens heel veel sterkte su broeders…wat de regering zei extra inkomsten die wordt geheel opgeëist betalen van schuld….


  Maak melding
 3. “Politiek, economisch en sociaal zal niks veranderen”…dit geeft wel aan hoe achterlijk, imbeciel en hersenloos dit volk is, als het wederom mandaat geeft aan een corrupte, criminele dictatoriale roversbende en dievengilde o.l.v een drugsveroordeelde serie-moordenaar. Conclusie:…dit land is kansloos met een uitzichtloze toekomst. Na 42 jaar onafhankelijkheid heeft het geen meter progressie gemaakt. Vandaag de dag is het aangekomen op het punt van maatschappelijke en morele verloedering en financieel-economisch 1 grote chaos en ellende met een volk dat ver onder de armoedegrens is beland. Maar vooral in 2020 weer je ziel en zaligheid verkopen aan een paarse criminele bende in ruil voor een bak oud vreten en een lauwe soft.


  Maak melding
 4. Eenheid in Suriname bestaat niet.De surinamers willen slapend rijk worden en hopen van harte dat de moordenaar hun dromen zal waarmaken. Niet nieuws dat zij zo diep met hun kop in zijn mars wonen.


  Maak melding
 5. De Puinhopen Van 7 jaar Desie Bouterse.

  Beste Conservatieven.

  Ik Blijf dit benadrukken: Suriname is een klein Land.. Ok qua inwoners aantal.. De meerderheid van het Surinams volk is zwaar onderontwikkeld.. en deze grote massa die heeft zijn stem de afgelopen paar keren op de NDP laten vallen.

  Naar allen zekerheid aangrenzend werkelijkheid gebeurt dat weer in 2020

  Bouterse heeft de No how hoe hij deze massa aan zich moet binden.. Namelijk.. Dom Houden.. Verarmen Vervolgens Hoop geven PUNT.

  Een Party Als De ABOP moet je Absoluut Niet Vertrouwen..
  Onder de RADAR door is de ABOP verwant met de NDP..

  NPS 4 Live
  NPS 2 Die 4

  Een Ider Voor Zich Zelf.. NPS Voor Ons Allen


  Maak melding
 6. De NDP van de van meervoudige moord verdachte en veroordeelde Drugscrimineel zal genadeloos worden afgestraft mocht er verkiezing komen in 2020.

  Ik verwacht eerder dat de NDP de rit niet zal uitzitten.

  Het volk is toch niet achterlijk!!!

  Iemand die niets had voor zijn ministerschap en 3 jaar de trotse bezitter is van enkele helikopters: RARARA HOE IS DAT MOGELIJK?????

  De Jackpot gewonnen misschien?????


  Maak melding
 7. Bouta na wan strateeg !!
  Hij was ziek om de jaarrede voor te lezen.
  Ashwin(“Moi-boi-falada”) moest het doen !
  “A-no-mie-lees-a-jaarrede” Neks no fout; zand erover!! Na Ashwin tak ding “ka-sannie in DNA” !
  Ik ben niet verantwoordelijk !! Mi no sab neks !
  Zeker Ashwin e-loeroe tap Ingrid ook toe !!

  Kijk maar , Ashwin wil witte voetjes maken bij de overheids gepensioneerden. Mie e-go=draai-allasanie terug !!!


  Maak melding
 8. je kunt alles en iedereen aan jou binden, alle macht naar jou toetrekken, alle bezittingen toe eigenen, alle kapitaal op jou naam hebben staan,,,, maar de vraag blijft ,, wat doe je ermee..

  kun je zelf van genieten, genieten anderen van al jou weelde, zelf ben je lam geslagen van alle zonde die je begaan hebt,,

  je kunt nergens naar toe, ook niet naar jou boezem vriend obiango, die ook zoveel moorden heeft begaan de zelfde lot is ondergaan, zijn eigen kinderen zitten ook in de gevangenis overal op deze wereld net als jij..

  jou eigen onderdanen die zich ten koste van jou hebben verrijkt, reizen de wereld rond genieten van jou weelde en jij zit met alle ellende, misdaden in je maag in een open gevangenis je straf te ondergaan..

  wat een leven..


  Maak melding
 9. mensen die echt hun verstand hebben weet dat met een boef partij NDP KOMT HET NIET GOED MEER NIEMAND WIL ZAKEN DOEN MET DEZE BOEFE , ALDUS DE ECHTE MENSEN .


  Maak melding
 10. Het beste alternatief als er algemene verkiezingen voor de DNA komen is de VHP onder leiding van Chandrikaperkash Santokhi ( CS) en een coalitie met een Nationale Partij ( bestaande uit SPA, DA91, Vakbonden, PL, ABOP, BEP, KTPI, NPS, enz).

  Deze coalitie kan de uitdagingen en doelstellingen die nationaal en internationaal zijn met een plan van aanpak, ( kort, middellang, lange termijn oplossen, sommige zaken hieruit gelijktijdig uitvoeren, anderen in een volgtijd).

  Om deze uitdagingen en oplossingen van dit plan van aanpak uit te kunnen voeren zal de kiezer wel rationeel moeten zijn en zich afvragen wat ze willen voor zichzelf, kinderen, kleinkinderen, enz, de toekomst van het land. Waar moet Suriname staan nu en in de toekomst.

  Alles is politiek. Wie niet met de politiek wil bemoeien, niet wil gaan stemmen, wie niet rationeel kan denken, moet wel weten dat de politiek met iedereen bemoeit.

  De NDP is opgericht om een crimineel, misdadigers, een eis van 20 jaar gekregen van de krijgsraad/rechtbank in Suriname voor de 8 december 1982 moorden, veroordeelde drugscrimineel voor 11 jaar door de rechtbank in Nederland, enz, uit de gevangenis te houden, een kleine groep , gezin, familie, adviseurs, pajongwaaier in weelde te laten leven en het land 3 x skeer te maken, devaluatie srd, prijsstijgingen van eerste levensbehoeften, slechte naam van Suriname/rs internationaal, drugs- en wapenhandelland, mensensmokkellland, corruptie, geen mensenrechten, zie gewijzigde amnestiewet 2012, terwijl voor moord een ieder voor de grondwet bij de rechtbank/krijgsraad moet verschijnen, zie Moiwana86, geen goed gedrag voor ddb en toch een publieke functie uitoefenen, vertrappen van de grondwet en internationale verdragen, verval en heel grote armoede,heel grote luchtkastelen, enz.

  De NDP heeft van Suriname een roversnest gemaakt.
  Opzouten met deze criminelen en paarse kakkerlakken, die allemaal flink gewassen, geknipt, geschoren, gezweept moeten worden en ddb en inner circel flink insmeren met pek en veren en in een kooi worden gestopt en op een truck door de straten van Paramaribo worden vervoerd om toon te worden gesteld aan het publiek. Daarna sommigen uit leveren aan het buitenland.

  Je moet wel een idioot zijn om met de NDP te willen samen werken. zie hoe de vlag van het land sinds 25 februari 1980 erbij hangt. 3 x skeer, eigen belang van enkelen.

  Sranansma oe Wiki!

  Time4Chan
  Chan4Pres

  Leve
  – VHP en de coalitie,
  – CS, en coalitieleiders
  – de democtratische rechtsstaat,
  – trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht en de Internationale verdragen, mensenrechten,
  – de doelstellingen en uitdagingen die moeten worden opgelost
  – het Surinaamse Volk dat rationeel kan denken en handelen
  – De republiek Suriname,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 11. Als deze man aangeeft dat vele verarmde oerdomme ndpers voor de derde maal op ddb gaan stemmen, dan moet er een lichtje branden. Ddb pai a mang om net als in 2015 oerdomme ndpers te lokken als stemvee. Neks no fout we gaan weer voor vijf wordt dan , leve deze zoon des duivels die ons bezit. WO ka, alleen oerdomme debiele zombies zullen voor de derde keer hun ziel willens en wetens geven aan de misdadiger ddb, en hij zal dit keer hen vertrappen tot stof. Do ka. Dan is het land de drie generaties misdadig paars vervloekt vol geestelijk en moreel verval. Sodom en Gomorra zal niet te vergelijken zijn in paars verworden misdadig moord land. En geen enkele wereldburger zal deze oerdomme paars verworden Suriboutanen helpen, ook de Waarheid en Gerechtigheid niet. Wo ka.


  Maak melding
 12. Slechts een mier is van nature wijzer dan al die zgn awarie intellectuele aanbidders van ddb, want leugen on onrecht hebben hun harten paars versteend. De oerdomme ndper moet wel paarse schijt hebben in zijn hoofd om voor de derde keer domweg te krijsen….eeh we ga weer vo vijf, neks no fout, a wiens baas en gangsters meki mi ka, soso lobi eng paarse schijt en pis vol leugen en onrecht.


  Maak melding
 13. sososososososo lolo lolo lolo lobie!

  whoehoeii lolo kong, saka kong, wassing, lolling!!!
  lang leve misikubai kondre (africa)

  ijaa I LOVE AFRICA


  Maak melding
 14. ddb is bezig met het 8 december 1982 moorden strafproces.

  Dat deed hij ook toen Amarali tijdelijk president was in de regering 2010 – 2015
  zie toen de gewijzigde amnestiewet van 2012 die heel snel door de DNA werd aangenomen om hem van de strop te redden. Helaas, een rechtszaak dat bij de rechtbank/krijgsraad is kan niet worden gestopt.

  Deze zogenaamde indiaan is bezig met een criminele daad op de achtergrond ten aanzien van 8 december 1982 uit te stippelen en zo zijn vege lijf te redden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 15. Ijjaaaa hor, bij deze doet bollie op voorhand een OPEN sollicitatie de wereld ingaan . HIj staat nog net niet met beide armen te zwaaien zo van :kijk , loekoe noh , mi djaso , loekoe noh. A sjie noe sjie mi? laaghart heeft t overleeft , dus voor boldewijn is t nu : gokje wagen . Wat die laaghart heeft gedaan , kan ik veel beter , Niet geschoten is altijd mis, ja toch boldewijn ?


  Maak melding
 16. ondertussen :off topic :
  De voorzitter van het Chinese asfalteringsbedrijf China Dalian International Group, Zhu Mingyi, is op voordracht van president Desi Bouterse benoemd tot Groot Officier in de Ere Orde van de Gele Ster. Deze onderscheiding is bedoeld als waardering voor de bijdrage en inzet van het bedrijf aan verschillende asfalteringsprojecten in het belang van de ontwikkeling van Suriname.


  Maak melding
 17. Het staat nu al vast dat het proces van omdenken alleen nog moet doorsijpelen in de betonhoofden van de aanhang van de oppositie. Dit veranderingsproces zal zich zeker voltrekken. Alleen de kopstukken binnen bijvoorbeeld een marginale partij als de NPS zullen de NDP niet accepteren en zullen dus ook niet in zee gaan met de NDP. Dit zal uiteindelijk de ondergang zijn voor de NPS want een politieke partij als de VHP kan het zich niet lang meer veroorloven om de NPS te blijven te reanimeren. Uiteindelijk zal men de NPS moeten loslaten, m.a.w. laten verdwijnen in het moeras. De NPS heeft de VHP en ook de Republiek Suriname geen toekomst te bieden. Ze hebben meer dan 50 jaren de kans gehad om er wat van te maken en het is hen door onkunde niet gelukt.


  Maak melding
 18. De NDP groeit gestadig de economie kan de snelheid waarmee de ontwikkeling van land en volk tot stand komt niet bijbenen!

  Wie kent de tijd van Tai Ori Libi De en Wees Gerust Alles Komt Terecht. van de NPS en de VHP. niks zijn terecht gekomen de Bedeling ook niet. Totdat de NDP de roer heeft overgenomen.

  Men mag zeggen en schrijven wat men wil maar dank aan de NDP dat dit land uit de klauwen van de uitbuiters zijn verlost. Jammer dat er op 8 december 1982 15 doden zijn gevallen. SORRY BRADA Dit is een deel van het leven!

  De ontwikkeling van land en volk mag niet door deze dooie helden tegenhouden worden. Alles ten spijt maar het leven gaat gewoon door.
  Dit was de leus (tai ori batjaw de) van die donkaw/donsoko anitri blakaman.


  Maak melding
 19. Jaja meneer de deskundige Bollie, en Onze Rechtsstaat is volkomen vernietigd !

  Dat is wat u niet wil begrijpen !

  De verraders/overlopers hebben Ons Volk verkocht !

  Geen mensenrechten meer, geen rechtsstaat en failliet !

  PS : Of is Bollie ook voor het verkopen van al de eventueel te vinden AARDOLIE, aan vriendjes, via een drieregelig briefje van de Machthebber-president ??????????????

  UN PURU A SRAFTENG DENKI INI UN EDE !!!!!


  Maak melding
 20. Ivanof Limburg,
  Pé yu k’motto nanga disi?
  “Naar allen zekerheid aangrenzend werkelijkheid gebeurt dat weer in 2020”

  En jij durf de meerderheid van het Surinaamse volk als “zwaar onderontwikkeld” te bestempelen.

  Luku yu srefi; zelf anderen napraten (papegaaien) kan je niet.


  Maak melding
 21. Boldewijn lult gewoonweg!
  Voor 2020 is bouterse de moordenaar al dood!
  En dan komt er andere partijen aan de macht maakt niet uit wie maar elk andere regering zal het beter doen dan bouta!
  De natuur zal afrekenen met deze moordenaar hy zal zijn straf van boven krijgen en zo spoedig mogelijk!
  Het lijden is al begonnen by bouta limbo hagu hoelang ga je je baas beschermen???
  Iedereen weet al dat hy prostaatkanker heeft toch!
  Is goed laat God hem snel naar zich toe nemen zodat het land weer op spoor kan komen!


  Maak melding
 22. Betweters luisteren jullie goed naar de orakel boldewijn;1 ding kan met zekerheid gesteld worden,sinds OW niet meer in handen is van de vhp a shoe e kwiensi den wreed,de aanhangers zijn radeloos nu ineens blijkt dat ze niet meer succesvol kunnen zijn in het ondernemen,komt ervan als j niets hoefde te doen,en alles via OW onderhands werd geregeld,als Chan niet kruipend naar de grote man Desi Delano Bouterse gaat bedelen om een samenwerking,is het afgedaan met hem,hij zal levend worden gevild door zijn achterban,deng no mang moro,het alcohol gebruikt stijgt behoorlijk bij zijn achterban,ik zie het dagelijks gebeuren,Smorgens vroeg deng mang e dringi palm boom zo gefrustreerd zijn ze,want het landbouwen wordt nu door de Haïtianen gedaan,en ze kunnen die mensen niet bijbenen,wat rest is j laveloos zuipen,en hopen op betere tijden,Chan j bent gewaarschuwd


  Maak melding
 23. Het ergste wat de vhp jaren lang voor vreesde,en dat gebeurt nu vlak onder Chan zijn neus,maar hij moet het grinnikend aanvaarden,want hij en zijn gang members zijn op macht belust,is dat de hindustaanse vrouwen massaal weglopen met de marrons,en het verwijt wat ze krijgen,ze kunnen het niet doen,de fusie van de vhp en de marrons gemeenschap heeft vruchten gebaard,over tien jr bestaat de vhp alleen uit douglas,ray wat is j commentaar,moet Chan nu de samenwerking verbreken,want deng marron e wasi wiri watra kon teki deng vrouw,en daar is geen kruid tegen opgewassen,liever zoeken jullie toenadering bij de ndp,anders wordt de vhp een dougla partij


  Maak melding
 24. -Boldewijn zeurt gewoon weg, in plaats van dat hij probeert om het volk bijeen te houden door neutraal te zijn, dan schept hij net als Bouterse een verdeeldheid in de samenleving. Ik heb zijn betoog goed kunnen volgen.

  Samenwerken is geen probleem, maar dit heeft Bouterse NOOIT laten zien hoe het moet.

  Bouterse heeft NOOIT een goed voorbeeld gegeven in de DNA en op het podium, dus het volk die nuchter denkt hoeft dan niet veel te verwachten van hem.

  Er zijn zovele bewijsstukken dat anderen met Bouterse samen wilden werken om te helpen het land Suriname naar grotere hoogte te brengen, maar dit is steeds afgewezen en nu anderen vragen om samen de hoofden bijeen te brengen voor de ontwikkeling van Suriname? Niet doen.

  Bouterse en co hebben steeds afgegeven naar de witte-man in Europa en er ook steeds geroepen dat zij niets van de witte-man moeten hebben, maar achter de gordijnen doen zij hun handen wel open om te bedelen.

  Bouterse zou meer dan de helft van de VHPérs laten opsluiten, maar dit gaat NOOIT kunnen gebeuren, omdat Bouterse NOOIT zonder de VHP zijn zaken voort kan zetten.
  Zie maar de voedselpakketten als voorbeeld.

  In ieder geval, de NDP is gewoon een moordenaar partij in Suriname.

  Bouterse kan nergens naar toe om zaken te doen met andere landen, daarom stuurt hij zijn schoonzoon Boefdraad ernaar toe om te gaan praten met andere presidenten!!

  Boefdraad heeft de functie van::
  -minister van financiën,
  -minister van buitenlandse zaken,
  -woordvoerder van Bouterse en is ook nog
  -vice president

  Bouterse ik wens jou slapelozenachten toe zoals je dit ook naar het volk hebt geroepen.


  Maak melding
 25. @@RobG, je schrijft::::::De NPS heeft de VHP en ook de Republiek Suriname geen toekomst te bieden. Ze hebben meer dan 50 jaren de kans gehad om er wat van te maken en het is hen door onkunde niet gelukt.

  ==Als je werkelijk een echte ECONOOM bent, schrijf je dit soort zaken niet zonder een goede onderbouwing, omdat je weet hoe de situatie in Suriname toen was.===


  Maak melding
 26. Even diep laten bezinken en ook diep ademhalen,dit is niet een uit de duim gezogen verhaal;het zijn juist de hindustaanse mannen,die hun beklag op radio en televisie komen doen,ik heb echt met ze te doen,als je mannelijkheid op zo een manier wordt aangetast,nl je vrouw gaat er vandoor met een marron,en ze verwijt j ,dat j het niet kan doen,mijn advies aan Chan verbreekt de samenwerking met de marron voor het te laat is,en ga kruipend naar de grote leider nu het nog kan,ik weet zeker dat hij j zal vergeven,voor al die leugenachtige propogandas die op social media werden gevoerd,en al die toneel opvoeringen van jogi,gajadien en mathoera in de Dna,hij is vergevingsgezind


  Maak melding
 27. Robg@
  De oppositie heeft in 50 jaar niets voor elkaar kunnen krijgen, de suffers, jou baasje deed het beter , hij kreeg het in 7 jaar voor elkaar om suriname naar de klote te helpen, petje af hoor,
  Super econoom


  Maak melding
 28. =Zie waarom er ook NOOIT gewerkt moet worden met de NDP partij. Goede communicatie is ver te zoeken, maar uitschelden en afgeven naar anderen zijn deze gasten een ster in.
  Een stukje tekst over de NDPérs als het gaat om communicatie::::::::

  ==
  Minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is een van de personen tegen wie de Nederlandse docent Bert Schreuders een rechtszaak is begonnen. Hij vindt dat de bewindsman onderdeel is van een omvangrijke hetze tegen hem. Ook tegen Assembleelid Rachied Doekhie (NDP) en Hubert Rampersad komen er rechtszaken.

  Schreuders is in het openbaar beschuldigd van pedofilie, moord, fraude, oplichting en valse diploma’s. Om te voorkomen dat de zaak in de doofpot beland, is hij rechtszaken begonnen tegen mensen die beledigende uitlatingen hebben gedaan. Scheuders voelt zich aangetast in zijn goede naam en eer.


  Maak melding
 29. Gjoodemieter met ndp de partij die su regelrecht naar de afgrond heeft gebracht!
  En dan zijn er gasten hier die het opnemen voor moordenaar!
  Jullie mppppp moordenaar heeft geen lang leven!
  Ik schaam me diep hier in su!


  Maak melding
 30. Niks takroesanie .
  Een batterij aan psychiaters heeft meer effect. Hun Masochistische aard speelt een groot deel van de Surinamers parten.
  Hoe meer ellende en hoe dieper de afgrond hoe beter hij zich voelt.


  Maak melding
 31. politici die nu samenwerken met de ndp doen dat vanwege het eigen belang. ook de verworden verdorven politieke hoeren , judassen en overlopers zonder principes en morele waarden zullen graag om den brode met de paarse vloek van verworden misdaadstaat Suribabwe willen werken. Vervloekt is daarom het deel van het volk dat wederom oerdom voor vijf zal stemmen. Ze verdienen de vreselijke sociale wantoestanden, misdaden, armoede en onderdrukking die komen gaat. Niemand zal deze domme ndpers helpen, ook hun duivelse paarse ddb misleiders niet.


  Maak melding
 32. Waarom zeg je niet gewoon, dat je de mensen die tegen je zijn door Coke geld in de watten legt. Immers het is bewezen dat je miljarden van het volk geplukt hebt. Wat is je ideologische uitgangspunt voor Suriname. Niet alleen drugs-in- en uitvoer toch…geld maken, mensen bedreigen, manipuleren en voor troebel water zorgen. Niet waar?


  Maak melding
 33. Rararararara waar is bouterse????
  Opnieuw met spoed naar Cuba!
  Bouta su is klein hoor!
  Als er singie nitie wordt gehouden in ocer ben ik als eerst daar om te feesten!
  Laten we hopen dat su geen 2 de Haïti of Venezuela wordt!


  Maak melding
 34. Jammer voor zo een mooi land om het aan onderontwikkelde mensen over te laten ………? Triest het zijn juist deze mensen die worden beloont met banen en jobs waarvan ze geen weet van hebben ……b.v tjek…… comissariaat albina krioelt van onderontwikkelde krachten …… districtsecretaris die niet weet te lezen …. weer een andere die was opgesloten voor plunderen van een chinees supermarket is weer in dienst ………SU…. WAAR GAAN WE NAAR TOE?????


  Maak melding
 35. De economen willen met ddb werken. De ondernemers willen met ddb werken. Beiden krijgen nul op hun request. Hij gaat door met onderhandse toewijzing van openbare werken. Hij gaat door met aannemers niet uit te betalen. Etc,. Wie blijft nou over om met hem te praten?

  Hij is wel een strateeg. Als je de power niet heb dan ben je de lul. Hij kan dat doen. De oppositie moet hem in de gaten houden en de tegen zet hebben.


  Maak melding
 36. 42 jaar onafhankelijkheid _ 42= 2+4 = 6
  6 staat voor onvoldoende

  Wat = wijsheid
  Wijsheid kun je alleen bij de Here Jezus Christus vinden. Amen.

  Groetjes van Carla.


  Maak melding
 37. 42 jaar onafhankelijkheid _ 42= 2+4 = 6
  6 staat voor onvoldoende

  Wat = wijsheid
  Wijsheid kun je alleen bij de Here Jezus Christus vinden. Amen.

  Groetjes van Carla.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES