Première van Vastgoed B.V. met o.a. Jörgen Raymann

3
Première van Vastgoed B.V. met o.a. Jörgen Raymann

Vanavond, maandag 9 oktober 2017, vindt de première plaats van ‘Vastgoed B.V.’ een toneelstuk over de snelle jongens van een makelaarskantoor met o.a. Jörgen Raymann. De presentator en cabaretier speelt voor het eerst in een groot toneelstuk.

Vastgoed B.V. is de Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s verfilmde klassieker Glengarry Glen Ross en gaat over een makelaarskantoor vol alfamannetjes. Waar resultaten, bonussen en geslaagde deals vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken.

Het noodlijdende kantoor heeft een simpele maar harde oplossing om uit de rode cijfers te komen. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Tijd om te laten zien wie het in zich heeft, zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.

Raymann speelt een makelaar die zichzelf moet bewijzen, anders verliest hij zijn baan. De voorstelling met ook Huub Stapel, Frederik Brom, Daniël Cornelissen, Jelle de Jong, Anton de Bies e.a. is te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam.


3 REACTIES

 1. Bedoel je déze persoon?
  Hoezo, wat is er mis met hem?
  Ok, hij stelt zich erg aan, maar ja

  Overigens er zijn genoeg Nederlanders van Surinaamse afkomst die op het toneel te bewonderen zijn.
  Zo heb ik twee toneelstukken van Surineds, zoals ze/we hier op Waterkant worden genoemd mogen aanschouwen.
  In het Stadsschouwburg en in de Meervaart
  Twee stukken van Shakespeare ( de cast van de tweede was minder en te grote afwijking van de oorspronkelijke play)


  Maak melding

 2. #pico
  Raiman ken ik niet van nu. sinds su al jaren 80 was hij mc van Suripop ed. praat ook niet arrogant, maar gewoon met een mooi surinaams accent. vandaar, deze persoon! niet de eerste beste ‘Surinamer ‘.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.