‘The Juniors’ uit Suriname op bezoek in Nederland

5
The Juniors uit Suriname op bezoek in Nederland

De populaire Surinaamse Hindi popgroep ‘The Juniors’ is voor een maand in Nederland voor het verzorgen van optredens. Het eerste optreden vond afgelopen vrijdag plaats bij de White Beach party in Club Deftig in Den Haag. De dag erna, op zaterdag 7 oktober, was de groep live te bewonderen bij de Baithak Gana Hangama in Rivieira Club Lounge in Rotterdam.

The Juniors uit Suriname zijn geen onbekenden in de wereld van dans- en show. De groep die langer dan 20 jaar aan de weg timmert, is van alle markten thuis. Van Bubbling, Caribisch, Hindipop tot Soca en Salsa. Het zijn graag geziene gasten in Nederland. De vocalisten van The Juniors zijn : Navin Sarjoe, Prashant Ramjatan, Balliman en Dhiradj Lalaram.

Het hoogtepunt van de toer is de trip van de groep naar Lloret de Mar in Spanje. Deze vind plaats van 13 tot 21 oktober aanstaande.


5 REACTIES

  1. Ken alleen the juniors uit nederland. Ze wonen ergens in venserpolder amsterdam. Jezus wat kunnen gasten zuipen. Maar ook die lui hebben een glorie tijd gehad.


    Maak melding

  2. Waarom zo negatief over de zangers van Suriname. Uit India komen de mensen tog ook optreden. Dus mensen hou je kop als je wil gaan kijken ga je, anders blijf je lekker thuis. 🤓🤓🤓🤓🤓


    Maak melding

  3. Eerlijk gezegd als ik naar die foto kijk, zijn dat geen junioren maar veteranen hahaah. Leuk jongens dat jullie hier ons komen vermaken in de herfst, fijne tijd hier.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.