Introductiedag Polytechnic College Suriname

2
Introductiedag Polytechnic College Suriname

Deze week hebben 350 nieuwe studenten van de stichting Polytechnic College Suriname (PTC) deelgenomen aan de introductiedag georganiseerd door het studenten bestuur PTCstuds. De dag bestond voor een deel uit de administratieve plichtplegingen zoals uitreiking van studentenpasjes en het jaarprogramma, terwijl een ander deel was uitgetrokken voor informatiesessies met opleidingscoordinatoren. Daarnaast konden de nieuwe studenten elkaar treffen in vriendschappelijke sportactiviteiten(FOTO boven).


2 REACTIES

  1. Hopelijk worden deze jonge studenten op hoognivea geschoold zodat zij hun bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij.
    Zet hem studenten 📚📚📚


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.