wo 21 feb 2018 12:59
post thumbnail

Ook Suripop heeft last van economische crisis Suriname

5

PARAMARIBO, 6 okt – Het 20-jarig jubileum van de componistenwedstrijd ‘Suriname Popular Songfestival (Suripop)’ heeft ook te lijden onder de heersende financieel economische situatie in Suriname. Suripop pakt daarom magertjes uit volgend jaar. Dat zegt Odette Miranda, secretaris van de stichting ter bevordering van kunst en cultuur, de organisator van het Suripop festival.

Afgelopen woensdag 4 oktober was de laatste dag waarop componisten hun composities konden inzenden. Uit ruim 70 inzendingen, zullen er door een jury van muziekdeskundigen, 12 finalecomposities worden aangewezen die op de Suripop CD worden gezet en waaruit de winnende composities zal worden gekozen.

De bekende musicus Ernesto van Dal zal in Suripop verband voor de derde keer als music director fungeren. De uitslag van de finale nummers worden tussen half en eind november 2017 verwacht. Het componisten festival wordt gehouden in de Anthony Sporthal op zaterdag 3 augustus 2018.

(FOTO/Archief: winnaars ‘Benjamin Faya’ Pinas en componist Xaviera Spong tijdens Suripop XIX in 2016)

<- klik hier om te reageren op dit bericht
55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Is nu sluripop mang met jullie vriend DDB NOG 5 AUB .

  vrijdag 6 oktober 2017 om 14:08 uur.
 2. Golden Suripop,, Gado Masra Wani, mi di na ini. Wat zal dat fijn zijn voor een kondreman.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 14:13 uur.
 3. Dit wordt weer lenen want het feest moet doorgaan.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 15:06 uur.
 4. Zelfs een cultuurclimax van ons land moet je afkraken?! Haiboi, hai, hai, hai. joe bita!! nak wan bita.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 15:17 uur.
 5. Dankzij al die oerdomme ndper’s verwordt het met de dag paars driester. Ze stemden op dpaarse vloek der misdaad. Ddb sa meki land en volk njang soso paarse ka. Ndper’s die paarse stommelingen zijn de oorzaak.

  vrijdag 6 oktober 2017 om 16:10 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:
Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com