zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEconomieOok Suripop heeft last van economische crisis Suriname

Ook Suripop heeft last van economische crisis Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 okt – Het 20-jarig jubileum van de componistenwedstrijd ‘Suriname Popular Songfestival (Suripop)’ heeft ook te lijden onder de heersende financieel economische situatie in Suriname. Suripop pakt daarom magertjes uit volgend jaar. Dat zegt Odette Miranda, secretaris van de stichting ter bevordering van kunst en cultuur, de organisator van het Suripop festival.

Afgelopen woensdag 4 oktober was de laatste dag waarop componisten hun composities konden inzenden. Uit ruim 70 inzendingen, zullen er door een jury van muziekdeskundigen, 12 finalecomposities worden aangewezen die op de Suripop CD worden gezet en waaruit de winnende composities zal worden gekozen.

De bekende musicus Ernesto van Dal zal in Suripop verband voor de derde keer als music director fungeren. De uitslag van de finale nummers worden tussen half en eind november 2017 verwacht. Het componisten festival wordt gehouden in de Anthony Sporthal op zaterdag 3 augustus 2018.

(FOTO/Archief: winnaars ‘Benjamin Faya’ Pinas en componist Xaviera Spong tijdens Suripop XIX in 2016)

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
  1. Dankzij al die oerdomme ndper’s verwordt het met de dag paars driester. Ze stemden op dpaarse vloek der misdaad. Ddb sa meki land en volk njang soso paarse ka. Ndper’s die paarse stommelingen zijn de oorzaak.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES